USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Діти з вадами слуху отримали подарунок від волинського губернатора

26 Лютого 2009 12:00
Вихованці Володимир-Волинської спеціалізованої школи для дітей з вадами слуху отримали подарунок від голови облдержадміністрації. Про це 26 лютого повідомляють «Волинські Новини».
За інформацією сайту Волинської ОДА, сьогодні голова облдержадміністрації Микола Романюк перебуває у Володимир-Волинському районі. У рамках робочої поїздки він зустрівся з педагогами та вихованцями Володимир-Волинської спеціалізованої школи для дітей з вадами слуху.
Микола Романюк привітав  учнів та персонал навчального закладу  та передав шкільній бібліотеці подарунок – 80 книг волинських авторів. До бібліотечки увійшли книги відомих волинських авторів Надії Гуменюк «Боні і підземна ріка», «Яка мама в крокотама?», Василя Гея «Кривавник рідного слова», «Під сузір’ям калини», Ніни Горик «На ниточці родоводу», «Тематичні розробки уроків з української мови. 9 клас», Йосипа Струцюка «Місячний зайчик», «Воронько», Віктора Лазарука «Світязь», «В оправі кипарисів» та інші.
Голова облдержадміністрації також наголосив, що такі книги отримають усі шкільні бібліотеки Волині. Захід відбувається у рамках щорічної благодійної акції «Видавництва області – шкільним бібліотекам» в рамках Програми економічної підтримки засобів масової інформації та книговидавничої справи на 2008 – 2009 роки.
Довідково:
Володимир-Волинська спеціалізована школа для дітей з вадами слуху функціонує з 1946 року. У школі навчається і проживає 100 дітей  (віком від 6 до 19 років) з різних куточків Волині. Учні здобувають повну загальну середню освіту (12 класів), а також професійну підготовку кравчині та столяра-будівельника.
У педагогічно-реабілітаційному процесі працює 53 педагоги, 20 із них мають сурдопедагогічну освіту, 21 спеціаліст вищої категорії, 5 вчителів-методистів, 7 старших вчителів, 14 відмінників освіти України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 26 Лютого 2009 12:20
Бо куди влада ці "витвори" ще подіне??? От і скидають дітям за бюджетні гроші...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus