USD 39.62 39.95
  • USD 39.62 39.95
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Кіндер «приватизував» волинську «Батьківщину», – депутати

21 Квітня 2016 14:50
Голова обласного партійного осередку «Батьківщини» Олег Кіндер «монополізував, чи навіть приватизував» партію у власних цілях, - заявили дев’ять з дванадцяти депутатів фракції.

Про це обранці волинської громади повідомили під час спільної прес-конференції сьогодні, 21 квітня.

Зокрема, у своїй спільній заяві депутати облради зазначили, що попередньо обраний і відразу ж знятий з посади голови фракції «Батьківщина» Василь Столяр досі є чинним головою. Мовляв, рішення партійного бюро про виключення Столяра та депутата Романа Карпюка з партії є нелегітимним через порушення процедури.

Депутат Андрій Турак заявив, що, відповідно до положень партії, Кіндер не мав права зняти Столяра з посади голови фракції. Адже це можна зробити лише відповідним рішенням про недовіру, яке можуть винести на загальних зборах партії.



Депутати переконують, що голова обласного осередку партії, мер Ковеля Олег Кіндер почав виносити внутрішньопартійну інформацію в ЗМІ, чим продемонстрував свій непрофесіоналізм.

«На наше глибоке переконання, це монополізація чи навіть можна сказати «приватизація» партії Кіндером задля його подальшого використання партії у власних інтересах», - зачитав спільне звернення депутат Ігор Лех. Та додав, що Столяр та Карпюк надіслали апеляційні скарги у відповідний відділ партії, а дев’ять членів фракції звернулись особисто до Юлії Тимошенко з проханням допомогти у розв’язанні внутрішньопартійного конфлікту.



Сам же Василь Столяр міркує, що став «неугодним» Кіндеру через те, що жорстко критикував майбутнього голову партійного осередку на партійній конференції. Своєю чергою, депутат від «Батьківщини» Сергій Слабенко за дорученням керівництва партії заявив, що офіційний коментар щодо ситуації в політсилі її керівництво надасть пізніше: «Ми чітко заявляємо, що це позиція лідера партії. Рішення окремі приймались керівництвом партії, а отже і відповіді будуть стосуватись суті розглянутих документів».



Нагадаємо, голова волинського обласного осередку партії Олег Кіндер повідомив, що під час засідання бюро Волинської обласної організації «Батьківщини» Василя Столяра вирішили виключити з партійної організації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 15
лучани Показати IP 21 Квітня 2016 15:16
Прокремлівські щурі жеруться між собою. Значить скоро кінець політичного життя путлєровської агентки Тімашєнки.
нхя не смішно Показати IP 21 Квітня 2016 16:42
Усі злодюги і підар\си.
Філософ Показати IP 21 Квітня 2016 18:39
Пан Турак уже по якому разу в Батьківщині??? І як завжди учасник склок!?
Касарда Показати IP 21 Квітня 2016 19:01
Лех шахрай и двурушник. Поддержует близких людей к кандидату на генпрокурора.
Порошенківець Показати IP 21 Квітня 2016 19:19
Кіндер розвалить Батьківщину. Успіхів у цій нелегкій справі!
Бувалий Показати IP 22 Квітня 2016 16:08
Юлія Тимошенко не відмінить рішення щодо Карпюка та Столяра. Хто наступний за цими хлопцями на вихід - Лех, Турак або Бусько? Вони хочуть осідлати рейтинг "Батьківщини" і приватизувати партію. Тільки нічого у цих комерсантів не вийде. Добре, що Кіндер наводить порядок.
Ковельчанка Показати IP 22 Квітня 2016 21:38
Що можна сказати про партію, з якої виключають обласних депутатів - лише те, що це її крах. Кіндер нагле бидло, яке не рахується ні з ким, ця ситуація лише підтвердила це. Проте може це і на краще, на одну партію-імпотента стане менше у нашій країні
Оля Показати IP 22 Квітня 2016 21:39
Який бардак! Що вони можуть зробити,якщо,так званий "лідер" виносить сміття з хати? Та й чи лідер він після цього? Та й чи був? Ковельчани вже давно пожалкували,що були пасивні на виборах,а тепер плоди пожинають.
Сен Показати IP 22 Квітня 2016 22:09
Виключенням обласних депутатів Кіндер демонструє те, що все-таки не вміє знахолити спільну мову навіть з власними однопартійцями......., а що вже говорити про простих людей........ Навіщо "Батьківщині" взагалі такий "лідер"?
Кіндеру Показати IP 22 Квітня 2016 23:16
А ти ще той сюрприз))
Людина Показати IP 22 Квітня 2016 23:16
Баттківщина незмінна. Інтриги і скандали
Читач Показати IP 22 Квітня 2016 23:17
Толку з керівника, який не має впливу на підлеглих?
Батька Показати IP 22 Квітня 2016 23:18
Сподіваюся Юля до них дослухається
Ковельчанка Показати IP 23 Квітня 2016 16:53
Кіндер - це людина, яка нічим не нехтує, аби втримати владу. Але вже давно очевидно, що він не господар, і не лідер. Він неодноразово дозволяє собі хамство, зневагу. А що вже казати про "розклади" в міськраді. Ту саму модель переніс і на партію. Цікаво, чи буде Тимошенко і далі його біля себе пригрівати?...
axabnrg Показати IP 26 Квітня 2016 15:16
Джерела ресурсів, що доступні об'єднаним територіальним громадам: https://www.youtube.com/watch?v=J5SnSYErPiI

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus