USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Кіно у районах Волині врятують відеопроектори?

29 Квітня 2009 10:43
Директор «Волинського обласного кіновідеомузичного підприємства» Віталій Нерода стурбований станом кіногалузі області. Про це він розповів під час засідання координаційної ради з питань розвитку місцевого самоврядування при голові Волинської обласної ради, – інформує 29 квітня репортер «Волинських Новин».
 
Пан Нерода нарікає на те, що багато кінотеатрів у Волинській області або не функціонують відповідно до свого профілю, або продані. За словами Віталія Нероди, у районах натомість не закупаються відеопроектори, з допомогою яких можна показувати кіно у сільській місцевості. За приклад пан Нерода ставить Брестську область Білорусі, де нараховується приблизно 170 відеопроекторів. Проте в учасників засідання виникло зауваження: мовляв, у сусідній державі є цілі державні програми з підтримки кіно.
 
За словами пана Нероди, кінотеатр «Промінь» лишився фактично єдиний з 7-ми кінотеатрів, які працювали у Луцьку. Проте наразі і цей «майновий комплекс розчленовують». Анатолій Грицюк відзначив, що «Промінь» раніше був у обласній комунальній власності.
 
«Це питання слід вирішувати більш прозоро, професійно», – вважає Анатолій Грицюк. Він доручив присутнім представникам влади районів та міст обласного значення проінвентаризувати приміщення кінотеатрів. Від прокуратури Анатолій Грицюк хоче перевірки умов договорів оренди приміщень кінотеатрів на Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus