USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Кіпера «Волині» визнали одним із авторів перемоги над «Зіркою»

16 Серпня 2016 08:48
Впевнена гра воротаря Волині Артема Кичака у суботу проти Зірки з Кропивницького не могла не пройти повз увагу журналістів, які підсумовували матчі 4 туру Ліги Парі-Матч.

Про це інформує прес-служба ФК «Волинь».

Football.ua, визначаючи свою збірну туру, констатує, що «воротар Волині просто взяв і виграв цей матч для своєї команди». В першому таймі Артем рятував Волинь і після дальніх ударів, і після ударів впритул, і після виходу один в один Гавриша. Але у підсумку виграла саме Волинь і на думку видання, заслуга Кичака в цій перемозі – 50%.

Футбол-UA також поставила Артема на ворота своєї символічної збірної туру. «Якби не надійна гра голкіпера лучан, у Волині не було б шансів здобути першу перемогу в сезоні», - констатує портал. Двічі за Кичака зіграла поперечина, але у воротарській справі не обійтися без удачі.

Footboom також включив Кичака в свою збірну туру: «Артем у грі проти Зірки був на висоті». Сайт хвалить нашого кіпера не тільки за перший тайм, але й за гру у другій половині матчу. «Коли йому доводилося вступати в гру, Артем був надійним.

Додамо також, що Кичак доклався і до автоголу Баєнка. Саме він сильно вибив м`яча до чужої штрафної і захисник «Зірки» поцілив у власні ворота.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Глядач Показати IP 16 Серпня 2016 11:48
Сухий футбол... Навіть важко назвати футболом... Ніякої швидкості ні реалізації моментів... Навіть якісного креативу немає... Стидно за такі клуби і за таку гру...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus