USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Кіпр скасовує спрощений візовий режим з Росією

3 Листопада 2022 00:25
Влада Кіпру оголосила, що у країні більше не застосовуватимуть спрощені правила для громадян росії, які звертаються по туристичні візи.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Financial Mirror.

Зазначають, що з 1 грудня країна почне стягувати повну плату за оформлення туристичних віз із росіян, які раніше були звільнені від візових зборів.

Згідно з новими правилами, які набудуть чинності наступного місяця, власники російських паспортів муситимуть заплатити €80 при оформленні туристичної візи.

Рішення Кіпру, який є членом Євросоюзу, ввести плату за туристичні візи для росіян стало наслідком повного призупинення угоди про спрощення візового режиму з росією, що його ЄС ухвалив у вересні.

Як повідомляли раніше, шість країн ЄС – Польща, Литва, Латвія, Естонія, Фінляндія та Чехія – ввели повну заборону на видавання туристичних віз громадянам російської федерації.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus