USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

КХП №2: крадене зерно, знищені записи відеонагляду та документація

8 Грудня 2015 17:33
Працівники ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» запевняють, що на підприємстві відбувається систематичне розкрадання зерна.

Про це під час озвучення депутатського запиту, адресованому прокурору Волинської області Дмитру Чепіжаку, повідомив перший заступник голови облради Олександр Пирожик.

«До мене надійшло колективне звернення працівників ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів №2 щодо систематичних зі слів заявників крадіжки зернового помолу та невиплати заробітної плати ще з 1 вересня по грудень цього року, а також невиплати індексації за липень поточного року. У зверненні – більше 40 підписів. Заявники називають конкретні факти, дати та прізвище, а також номерні знаки автомобілів. Коли за наказом про вивезення зернових відходів з підприємства вивозились тонни борошна вищого ґатунку, це робилось у вихідні дні за відсутності основного складу працівників цеху та майстра, який за це відповідає. Й, коли, зі слів представників колективу, факти злочину були виявлені, автомобіль, який незаконно вивозив зерно вищого ґатунку, затримали. Однак тоді хтось знищив увесь запис з камери відео нагляду за цей період, а також журнал зняття лічильників. Це -журнал строгої звітності, в який записували кількість вивезених мішків із борошном, а також клієнти. Лічильники були збиті, хоча це має відбуватись під наглядом комісії. Частину причетних до інциденту звільнили з роботи, не виключено, що для того, аби замести сліди. Прошу здійснити перевірку викладених фактів, колективне звернення додається», - резюмував посадовець.

Тож, присутні у залі обранці громади таку ініціативу у більшості підтримали.

Нагадаємо, ДП «Луцький комбінат хлібопродуктів № 2» банкрутує з боргами на загальну суму 472,02 мільйона гривень. Про це свідчить постанова Вищого господарського суду від 6 жовтня. Провадження у справі про банкрутство «Луцького хлібокомбінату №2» було порушено за заявою ПП «Рать». У травні цього року суд затвердив реєстр вимог кредиторів. Державний хлібокомбінат винен 15,78 мільйона гривень приватним фірмам, а також 17,98 мільйона гривень Луцькій податковій інспекції, 56,94 мільйона гривень Аграрному фонду, 61,06 мільйона гривень ПАТ «Аграрний фонд» та 319,89 мільйона гривень Державному агентству резерву України.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, за привласнення вказаного зерна торік були засуджені директор держпідприємства і його заступниця. Зокрема, їх зобов’язали виплатити на користь Держрезерву 45,27 мільйона гривень збитків.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
abs Показати IP 8 Грудня 2015 18:52
алфьороффф рулит
Абрам Показати IP 8 Грудня 2015 21:48
Тільки розстрілом можна навести в цій країні порядок.
Миколка***** Показати IP 14 Грудня 2015 22:15
Верніть гроші робітникам КХП№2
Ріма***** Показати IP 14 Грудня 2015 22:17
За 3 місяця Вересень,Жотень,Листопад,і за Липень індиксацію
Іван Показати IP 24 Серпня 2016 12:36
Директора гнати,нормального треба,і запкскати кхп на повну потужність,зарплату працівникам,а не до кишені.
Іван Показати IP 26 Серпня 2016 12:09
Куда влада дивиться? Підприємство супер,а керують хто?....де робота? Де дбання за людей?
ыванко Показати IP 25 Вересня 2016 01:46
колію даже розібрали на кхп№2 на металолом

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus