USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Клімчук дозволив податківцям «маскі-шоу»

17 Липня 2012 09:41
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук невдоволений тим, що на територію заготівельного підприємства у Володимирі-Волинському не пустили працівників контролюючих органів. Губернатор запропонував влаштувати на фірмі «маскі-шоу».

Про це він сказав 16 липня під час селекторної наради в облдержадміністрації.

Про результати збору нормативних платежів до бюджетів усіх рівнів від заготівлі ягід та грибів доповідав перший заступник голови ДПА на Волині Андрій Тимейчук. Він розповів, що до місцевих бюджетів на 13 липня надійшло понад 4 мільйони гривень різноманітних платежів від юридичних та фізичних осіб.

З його слів, у порівняні з минулим роком в окремих районах зменшилися обсяги платежів, а деякі підприємства навіть не подали заявок на заготівлю чорниці.

Також він повідомив, що протягом 2012 року податківці спільно з контролюючими органами провели 27 рейдів в місцях заготівлі та зберігання лісової продукції. «Ми вирішили зменшити кількість рейдів, щоб не переутруждати заготівельників», - сказав посадовець.

Однак в Володимирі-Волинському контролерів не допустили на підприємство, потужності якого орендує київська фірма. Зі слів Тимейчука, це – єдине місце, яке їм не вдалося обстежити.

Здивований Борис Клімчук вигукнув: «Ого! Такого ще не було на Волині».

Він жартома припустив, що на території підприємства може знаходитися бактеріологічна зброя. «А може там контрабасік сігаретно-спиртовий готується. Негайно перевірити. Дозволяю маски там зробити. Якщо будуть впиратися – із шоу», - додав губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
Українець Показати IP 17 Липня 2012 09:52
Здається в Клімчука старечий маразм,або рецидив зоряної хвороби.
Вадим Показати IP 17 Липня 2012 10:07
Б. П. бере приклад з Гаранта - приміряє не властиві голові ОДА повноваження ("даю дозвіл на маски" )))) і на фєню перейшов. Для довідки: останніми змінами до законодавства податківцям заборонено використовувати маски, які приховують обличчя оперативних працівників чи так званого фіззахисту. Охо-хох, Петровичу, Петровичу. Мокріє порох?
Наталка до Вадим Показати IP 17 Липня 2012 12:10
Вседозволеність процвітає))) Маски-шоу заборонено Законом.... який один для всіх...
VSC Показати IP 17 Липня 2012 10:41
Он кто, "Господь Бог"? Ему законы не писаны? Тоже мне - "царь Борис". Спустись на землю, "губернатор" блин.
Іруська Показати IP 17 Липня 2012 13:51
Як розповіла секретар Тимейчука Любов Г. "Зі слів Тимейчука, це – єдине місце, яке їм не вдалося обстежити"- це – єдине місце, де не захотіли добровільно сплатити податок в кишеню Андрійку Тимейчуку...а дядя Бора в долі напевно...
Податкiвець Показати IP 18 Липня 2012 15:37
Що означае "обстежити"? Податковим кодексом чiтко встановлено поняття перевiрки. От I потрiбно дiяти в межах компетенцii податковоi служби.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus