USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук каже, що допоможе Шибі, хоч Кропива і не платить

10 Серпня 2010 15:45
Волинь має «пристойний» рівень розрахунків за енергоносії, не надто відстаючи від лідируючих областей.

Про це під час селекторної наради 10 серпня розповів голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук.

Губернатор розповів, що його вже менше турбує ситуація із розрахунками за блакитне паливо на ДКП «Луцьктепло», оскільки «вони зробили серйозні платежі по графіках і рівень проплат у них виріс до 80%».

Однак Клімчука непокоїть «недостатній» рівень розрахунків ТзОВ «Східно-Європейська теплоелектрогенеруюча компанія», очолюване Олександром Кропивою. Підприємство станом на сьогодні проплатило лише 64% потрібної суми.

«Це недостатній рівень розрахунків для того, щоб благополучно отримати ліміт. Тут потрібні і адміністраційні зусилля, і робота на рівні НАК «Нафтогазу». Ми будемо докладати зусилля для того, щоб допомогти Луцьку вийти з цієї ситуації», – пообіцяв губернатор.

Щодо тарифів на теплопостачання Клімчук заявив, що «єдиного тарифу по Волині ніколи не було й не буде». Більше того, тільки після «ревізії тарифів» київськими фахівцями, волинянам стануть відомі реальні ціни на газ.

«Вчора ми відправили пакет документів в Національну комісію регулювання електроенергетики. Це розрахунки на нові тарифи по всіх підприємствах теплокомуненергетики області. Вони і проведуть ревізію тарифів», – пояснив посадовець.

Губернатор запевнив журналістів і у максимальному сприянні обласної влади громадянам, які потребують надання субсидій.

«Ми будемо допомагати людям по максимуму, ми будемо підказувати як зробити так, щоб оформити субсидію. До цього часу в багатьох випадках було навпаки», – наголосив він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Хохма Показати IP 10 Серпня 2010 21:57
"До цього часу в багатьох випадках було навпаки" а що 90% кадрів поміняєте, щоб було не навпаки? Який вплив ОДА має до роботи міського соцвідділу? НІЯКОГО

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus