USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук каже, що дозвільні рішення прискорилися «в рази»

9 Грудня 2010 07:05
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук вважає, що на Волині процес прийняття дозвільних рішень прискорився «в рази».
Про це Клімчук сказав 8 грудня на розширеному засіданні регіонального комітету з економічних реформ, - повідомили у прес-службі ОДА.
«На рівні прийняття дозвільних рішень ми прискорили процес в рази. Зокрема, у будівництві та відведенні земель», - сказав Клімчук.
Окрім того, губернатор повідомив, що за 10 місяців на Волині промислове виробництво зросло на 124,3%.
«Виробили більше 90 тисяч тонн цукру», - сказав Клімчук.
«Радіємо, що волинські селяни продали 300 тисяч тонн картоплі, моркви, столового буряка на більше як 1,5 мільярда гривень», - додав губернатор.
Окрім цього, Борис Клімчук відзначив, що на Волині завдяки взаємодії податкової і цивільної влади рівень добровільної сплати податків зріс до 91%.

«Жорстке дотримання регламенту і процедур, наведення елементарного порядку і дисципліни дозволило збільшити митні збори на Волині на 161%», - повідомив губернатор.
«В цьому році ми зуміли ввести в експлуатацію 76,1 км доріг», - додав він.
Нагадаємо, у засіданні регіонального комітету з економічних реформ мав взяти участь президент України Віктор Янукович.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 9 Грудня 2010 07:15
ДО КОМУНІЗМУ СЄМІМІЛЬНИМИ ШАГАМІ ?... КЛІМЧУК- БЕЗГРАМОТНИЙ СОВОК,ЯКИЙ ВМІЄ ТІЛЬКИ ПЛАЗУВАТИ ТА КРАСТИ.НЕХАЙ КРАЩЕ РОЗКАЖЕ ,ЯК ЗА "ДОПОМОГОЮ" САНСТАНЦІЇ,АМК ТА ПОДАТКОВОЇ, НАГИНАВ ХЛІБОКОМБІНАТИ, СУПЕРМАРКЕТИ ТА РИНКИ..ШОБ ПОКАЗУШНО ЗНИЗИТИ ЦІНИ... КЛІМЧУК-ЦЕ НАЗАД ДО БІЛЬШОВИЗМА-СТАЛІНІЗМА.
міля Показати IP 9 Грудня 2010 07:45
Дідо - це бидляк непомитий.
ZloyDed Показати IP 9 Грудня 2010 08:18
дідо А тобі, я бачу, ціни подобаються що на ринках, маркетах, магазинах...?! Якщо пишеш, то хоть трошки думай! Деякі раціональні зернятка в тебе проскакують, але не перегінай! :)
M Показати IP 9 Грудня 2010 19:43
В нашого губернатора, напевно, досі в голові совіцькі плани буряко і картопле заготівлі. Таке відчуття, що з Волині нічого крім бураків і бульби не експортують. Треба відходити від радянського мислення. Треба розвивати технології, не бути сировинним придатком і болотом. Он в Швейцарії - нічого крім гір і лісів нема, зате країна одна з найбагатших в Європі. З головою там люди підійшли до свого позиціонування на світовому ринку. Тому нам треба не безтолокових бульбашів при владі, а раціональних діячів. Які можуть скумекати як і що робити.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus