USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.96

Клімчук каже, що прочитав газету – і жити не захотілося

5 Липня 2011 11:06
Голова облдержадміністрації Борис Клімчук після прочитання замітки у газеті «Сім’я і дім» щодо ралі, в якому братиме участь син Президента Віктор Янукович, зізнався, що йому «не захотілося жити».

Про це він повідомив 5 липня під час оперативної наради. Зокрема губернатора до такого депресивного стану довів заголовок «Полісся під колесами олігархів».

«Взяв газету «Сім’я і дім» - дуже поважна газета, поважні люди сидять. «Полісся під колесами олігархів». Думаю, що трапилося, Боже, мені аж недобре стало. Полісся, все Полісся під колесами олігархів. Думаю, ну завал, все, де чорниця, де гриби. Все пропало! Шеф, все пропало. Читаю потім статтю. Виявляється в кінці статті, все добре. Ніхто нікуди по заповідниках не їде. Але шапка яка – аж жити не хочеться», - зазначив Клімчук.

«Хоча кваліфікація для такого роду заміток вона відома. Вона загальноєвропейська, загальнолюдська. Пресу цю називають відповідним чином потім. На жаль. Так що з двох сторін завжди процеси складаються. Це мої особисті враження, будь ласка, не сприймайте на власний рахунок. Газету любив і люблю. Там гарні рецепти», - додав губернатор.


Нагадаємо, в Україні пройдуть автоперегони по бездоріжжю , або так званий «трофі-рейд». На шляху учасників буде Поліський та Рівненський заповідники. Фінішувати та святкувати перемогу учасники перегонів планують у Шацькому національному природному заповіднику. Серед учасників пробігу – син президента України Віктор Янукович-молодший.

Екологічні активісти протестують проти цих змагань, які, на дмку екологів, руйнуватимуть заповідники.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 14
VSC Показати IP 5 Липня 2011 11:13
Пусть лучше смотрит запись своих выступлений. Может тоже жить не захочет?
лисий Показати IP 5 Липня 2011 11:14
якби участь у подібних перегонах намірявся взяти Гузь або Тягнибок, або ще хтось з опозиції, то Клім певно був би у праведному гніві. а так - тільки пожурив газету
між іншим Показати IP 5 Липня 2011 12:08
Коли Полісся нищили "помаранчеві", в тому числі надто широко рекламований в Луцьку Катеринчук, екологи, мать їхню, мовчали. А тут підняли такий хай. Хто не вірить, прошу: "Катеринчук осідлав "залізного коня" і проїхався по багну" - http://tabloid.pravda.com.ua/lounge/49dcb4f4663d5/. А шановний Борис Петрович не вважає часом, що занадто Луцьк та область віддані на відкуп та потурання БЮТу, ЄП, Свободі. Коли бачу на маршрутках рожі Катеринчука та Голєвої, на бігбордах "цитати" Ляшка, то сам себе питаю, а хто в нас при владі?
регионал Показати IP 5 Липня 2011 12:47
Хорошую тему затронул "між іншим". В Луцке политика почему-то равнозначна проституции. Посмотрите на горсовет под руководством экс-помаранчевого губернатора Романюка. Кто при власти - одни БЮТовцы и НУнсовцы. Что они проводят линию Президента или Премьера? Нет и ещё раз нет. Исключительно на собственные карманы работают и чихать им на Киев. А простые люди кого в своих бедах обвиняют - руководство Страны. Это называется подзабытым словом САБОТАЖ. Именно он имеет место в Луцке и на Волыни. Скорее всего, Климчук это хорошо знает. И очень умело использует. Он же сам волынянин. Думаю, что не долго такому беспределу осталось. Сами люди снесут такую местную "владу".
Заратустра до регионал Показати IP 5 Липня 2011 14:36
Ну народ наверное уже б всех под стенку ставил бы-и регионалов и нунсобютовцев.Все они одного поля ягоды.Местная власть везде одинаковая с небольшой разницей.
VSC до регионал Показати IP 5 Липня 2011 14:55
А вы с "між іншим", волыняне? Создается впечатление, что нет.
гисть Показати IP 5 Липня 2011 13:09
хай топче в донецьку заповідники а то в оренду побрали а сюди лізе на волинь кататись в шию його гнати .
правдолюб Показати IP 5 Липня 2011 13:25
Нехай в Міжгір’ї влаштують перегони, на гектарах Янека, а не в заповідниках. СОРОМ!!!
гисть Показати IP 5 Липня 2011 14:02
я с тобою на 100 видсоткив згидний там у яника не тилькы на машини можна катати ай на самольоти литати ще раз сором .
Л А Д О М И Р Показати IP 5 Липня 2011 14:38
ох і народ жаба душить. кошмар. а мені от якось по... "каждый с ума сходит по-своему" і непотрібно цьому заважати.
Марта Показати IP 5 Липня 2011 15:04
От якби газета написала щось у стилі: яка честь, до нас їде САМ Янек-молодший, така подія, б’ємо поклони, вишиваємо рушники і печемо короваї... Тоді б Борис Петрович сказав - респект!
Я до Марта Показати IP 5 Липня 2011 16:31
100 %
марко Показати IP 5 Липня 2011 15:57
Клімчук не знає, що робити, коли жити не хочеться. Один молодик ось скочив у криницю. А тут такий дорослий дядько і не зна, що його робить.
ЧуйнА Показати IP 5 Липня 2011 21:45
Заширокий для криниці))) Довелося якось їздити в Любешівському районі, неподалік Білого озера, по бездоріжжю, яке ще більше розбили "крутелики-екстремали". Навіть всюдиїдучий УАЗ чоловіки витягували з тої "ріллі" після "раллі"! На них, на тих неробах столичних, які за рахунок людських податків живуть,"пахать надо" землицю рідную!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus