USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук КВНщикам: «Дякую, що ви не депутати». ВІДЕО

13 Лютого 2012 09:17
Переповнений зал Палацу учнівської молоді Луцька зустрів найкращих КВН-щиків України. Титуловані команди «Бомба» з Млинова, «Торнадо-Люкс» з Берегомету та київська збірна НАУ змагалися за першість у гуморі.

Розіграш всеукраїнського Кубка Любарта відбувся 11 лютого.

Команди взяли участь у чотирьох конкурсах: візитка, розминка, капітанський конкурс та музичне домашнє завдання.




Оцінювало гумористів майже традиційне журі у складі коментатора радіо «Луцьк» Сергія Ткачука, лідера гурту «ФлайzZzа» Андрія Тимчука, журналіста газети «Сім’я і Дім» Андрія Собуцького, заступника головного редактора видання «ВідомостіUA» Михайла Гарщаля та керманича Ліги КВН «Волинь» Валерія Пельца.




Як завжди – у повній бойовій готовності були і редактори ліги Олександр Мельник та Руслан Місюк, а також ведучий – Андрій Зубенко.



Не оминули нагоди потрапити на гру і відомі волинські політики. Так, на дійство завітав голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, його заступник Олександр Курилюк та секретар Луцької міськради Григорій Пустовіт.




Перемогу у грі здобули «гуцули», команда КВН «Торнадо-Люкс» з селища Берегомет. Гумористи розповідали тематичні жарти про гори, гуцулів та Буковину.



Героїнею однієї з їхніх мініатюр була телеведуча Ольга Герасим'юк. Наприкінці своєї «передачі» вона проанонсувала, що у наступному випуску розповість «про жінку з Тернополя, яка 20 років годувала свиню, а та її навіть з 8 березня не поздравила». Наприкінці гри волинський губернатор Борис Клімчук сказав, що йому до сліз стало шкода цю жінку, «яка кормила оцю свиню…»



«Морда в сажі, руки в глині. Хлопці, шо робили? ЦУМ гасили на Волині», - жартував капітан команди з Берегомету Ілля Клим.




З невеликим відривом Берегомету поступились гумористи із рівненського селища Млинів - «Бомба». Жартували про своє місто, зокрема про прапор. Так, винісши на сцену стяг США, вони розповіли про його історію. «13 смуг символізують 13 вулиць, а 50 зірок – це 50 будинків. 48 на території селища, Аляска і Гавайї за річкою. Світова спільнота дорікає нам, що прапор Млинова схожий на прапор якоїсь країни. Це – неправда, вони однакові», - жартували КВН-щики.



«Вахтьорша, яка ніколи не бачила стрінгів, не розуміє, навіщо на мотузках сушити мотузки», - жартував «бомбовий» капітан Денис Мандзюк.



До слова, у залі була присутня його мама.



Варто зауважити, що у фіналі Вищої української ліги КВН минулого року за першість змагалися якраз команди з Млинова та Берегомету. Тоді чемпіонство вибороли гумористи з «Бомби», а «Торнадо-Люкс» отримали срібло. У Луцьку ж відбувся своєрідний реванш.



Авіаційними жартами присутніх смішили гумористи зі збірної НАУ. Вони, до слова, - чемпіони ліги КВН «Рига».



Наприкінці гри слово взяв волинський губернатор Борис Клімчук. Він пояснив, що запізнився, бо їхав з Ковеля. «В тих місцях, де дорога Ковель-Луцьк була неосвітлена, я порушував правила. Запитання до залу: чи порушував губернатор правила? Так, але тіки там, де було темно», - сказав Клімчук.



«Радісно бачити молодих людей з Києва, з славного міста Млинова. Ну, а щоб вигравати, треба просто бути гуцулом», - мовив голова Волинської ОДА.



Клімчуку сподобалась ідея проведення Кубків Любарта у Луцьку: «Давайте робити це дійство системним, ну шоб воно відбувалося так, знаєте як…чікі-поки».

Губернатор зізнався: жалкує, що КВН так швидко завершився. «Буваєш на сесіях обласної ради і думаєш: «Боже мій! Коли ж воно закінчиться?!» Тому спасибі вам, шо ви не депутати», - продовжити далі Клімчуку не дав бурхливий сміх у залі.



Нагадаємо, минулого року Кубок Любарта виборола рівненська команда «Аварія».

Як розповіли організатори, наступна гра у рамках Ліги КВН «Волинь» відбудеться 3 березня.



Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Поки-чіки Показати IP 13 Лютого 2012 09:34
А, що означає вислів "чіки-поки"?
тиць-здиць Показати IP 13 Лютого 2012 09:53
Специфічний гумор в нашого губернатора. Можна сказати "спіцифіцький"
Ч-00 Показати IP 13 Лютого 2012 10:03
Час Че-00 називаэться ЧІКІ-ЧІКІ. Є твкий вираз-Все буде окей, або все буде чікі-чікі.
Таня Показати IP 13 Лютого 2012 11:02
КВН був неперевершений!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus