USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук може отримати престижну національну премію

7 Грудня 2010 16:37
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук - серед претендентів на звання лауреатів П’ятнадцятої ювілейної загальнонаціональної програми «Людина року».

Про це стало відомо після підбиття підсумків першого етапу експертного опитування конкурсу й визначення десятки претендентів у кожній номінації – повідомила «Волинська правда» з посиланням на «Українські новини».

Борис Клімчук - у номінації «Регіональний лідер року». Серед інших претендентів на це звання – голова Ради міністрів АР Крим Василь Джарти, голова Дніпропетровської ОДА Олександр Вілкул, голова Івано-Франківської ОДА Михайло Вишиванюк та голова Черкаської ОДА Сергій Тулуб.

Підбиття остаточних підсумків і визначення лауреатів програми «Людина року» відбудеться в середині січня 2011-го.

Урочиста церемонія нагородження володарів премії «Людина року» відбудеться 26 березня в палаці «Україна».

Цікаво, що напередодні, 18 березня 2011 року Борису Клімчуку виповниться 60 років.

Довідково:

Загальнонаціональна програма «Людина року» була створена в липні 1995 року. Ця програма - перший в Україні проект визначення інтелектуальної та професіональної еліти країни, її «золотого фонду». Це - своєрідний рейтинг найвищих та найгучніших досягнень, справ і звершень в усіх ключових галузях суспільного життя, - йдеться на сайті програми.

Гасло програми «Нехай осяє священний вогонь Прометея нездоланне прагнення Людини досягти високої мети!»

Програма передбачає щорічне експертне визначення найбільш видатних особистостей України на завоювання титулу «Людина року» і визначення володарів Першої української незалежної премії за вищі професійні й суспільні досягнення «Прометей-Престиж» з основного кола номінацій, які охоплюють найбільш важливі сфери професійної й суспільної діяльності держави.

За п'ятнадцятирічну історію Програми володарями титулу «Людина року» стали більш ніж 260 переможців у персоніфікованих і корпоративних номінаціях. Зокрема - діючий Президент України Віктор Янукович, Президент України Леонід Кравчук, Президент України Леонід Кучма, Голова Верховної Ради України Володимир Литвин, перший космонавт незалежної України Леонід Каденюк, а також академіки, визначні промисловці та підприємці, відомі та популярні журналісти, видатні діячі національної культури й спорту.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Іван Показати IP 7 Грудня 2010 16:58
Не смішіть мене! Отримати він може,що завгодно, але толку з того. Запитайте в пересічних людей, що той лідер їм допоміг. Лідерів року чи інших лауреатів у нас завжди вистачало, а ось працювати нікому.
дідо Показати IP 7 Грудня 2010 19:03
КЛІМЧУК-ЗЛОДІЙ ТА АФЕРИСТ, А НЕ ЛЮДИНА РОКУ.. ГАНЬБА БРЕХУНУ-САМОДУРУ.
БОЯЗА Показати IP 8 Грудня 2010 00:35
У Бориса Петровича є одне переконання - забезпечити достаток людям, яких він територіально опікає. Для цього Борис Петрович використовує – знання різних культур і розуміння субкультур: червоних, синіх, помаранчевих, білих. Та ін…. . Проаналізувавши їх ,Він, як мудра людина, проявляє оригінальність мислення при прийнятті рішень, мета яких - забезпечення достатку, у першу чергу, пересічного волинянина. Відомо ,що Борис Петрович має свій благодійний фонд «Рідна Волинь»,а людина яка має свій благодійний фонд - має внутрішню потребу любити людей і допомагати їм. І обурюється Борис Петрович не на людину, а на від”ємний факт, що стався і закликає усунути його, що б добре було людям, яких торкається цей мінусовий факт. Таким чином, Борис Петрович прислуговує народу і тому Він потрібен йому. Критикувати і клеїти такій людині ярлики може тільки представник якоїсь субкультури, а не культури. А те, що Борис Клімчук - серед претендентів на звання лауреатів П’ятнадцятої ювілейної загальнонаціональної програми «Людина року» потрібно підтримати і через його особистість привезти цю премію на Волинь. Борисе Петровичу! У перед назустріч Премії!
дідо Показати IP 8 Грудня 2010 05:30
на Волині завжди хватало підлабузників типу Бояза. Клімчук живе не по ЗАКОНАМ, а по своїм понятіям. Навіть ,якшо дії Клімчука є "на благо народу", але діє є незаконні, то це є КРИМІНАЛ. ВСІ ПОВИННІ ЖИТИ ЗА ЗАКОНАМИ, БО ПОНЯТТЯ ТА "СУБКУЛЬТУРИ" У ВСІХ РІЗНІ.
БОЯЗА до дідо Показати IP 8 Грудня 2010 10:09
Дідо? У вашому компі мабуть посилився вірус. Почистіть комп. І не розповсюджуйте віруси.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus