USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук обіцяє премії декільком районам Волині

14 Жовтня 2013 11:00
Додаткові кошти на соціально-економічний розвиток губернатор планує перерахувати районам області, які не потребують додаткової субвенції.

Про це Борис Клімчук розповів під час оперативної наради, що відбулася 14 жовтня.

Як повідомив голова волинської облдержадміністрації, заборгованість із заробітної плати на Волині зменшилася на 107 тисяч гривень. За станом на 1 жовтня вона становила 3 009 700 гривень.

Він розповів, що у середу, 9 жовтня, відбулося засідання кабміну, під час якого областям України для покриття можливого розриву у заробітній платі у окремих районах та сільських радах виділили додаткові кошти. Так, Волинь отримала 53,1 мільйона гривень.

«В нас є райони, які повністю, правильно спланувавши бюджети, не потребують додаткової субвенції. Але у нас є «ничка» - 8,9 мільйона гривень нерозподілених коштів. Ми будемо приймати рішення, і тим районам, які самі себе забезпечують, ми дамо своєрідну премію на соціально-економічний розвиток», - повідомив голова Волинської облдержадміністрації.

Серед таких, що заслуговують на премію, Борис Клімчук назвав Маневицький, Локачинський, Володимир–Волинський та Любомльський райони.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Риги_і_анал Показати IP 14 Жовтня 2013 11:38
Сором сором. Потомствений педодог і по фені шпарить - ничка у губернатора Є???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus