USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук пояснив, як ставиться до посади голови Федерації футболу

9 Січня 2013 16:38
Голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук готовий очолити Федерацію футболу Волині, а нинішнього голову Василя Столяра за певних умов взяти у заступники.

Про це розповів очільник ОДА 9 січня, - інформує «ВолиньPost».

Нагадаємо, що у листопаді 2012-ого року у Федерації футболу Волині назрів конфлікт між заступниками голови Олександром Жуматієм, Василем Кохановським та нинішнім головою Василем Столяром.

Жуматій переконує, що Столяр нічого не робить для федерації, а сам Столяр називає зміну керівництво рейдерським захватом.

Нині на місце голови федерації претендують Василь Столяр, нардеп Юрій Савчук та голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук, кандидатуру якого підтримує і Столяр.

На запитання, чи погодиться Клімчук очолити федерацію, якщо буде позитивне рішення конференції делегатів, голова Волинської ОДА відповів ствердно. Однак обмовився, що очолювати ФФВ буде лише короткий період часу.

«Якщо затвердять - так. На певний період часу, на короткий», - зазначив Клімчук.

«Я розумію Федерацію футболу Волині так: дитячий футбол, дорослий футбол, там де міцні господарства, пошуки спонсорів, формування нових команд, турніри, поїздки, спілкування... Село збирається на футбол за своїх хлопців вболівати. Оце так я розумію Волинську федерацію футболу», - зазначив Клімчук.

Губернатор каже, що має адміністративний ресурс, аби спонукати голів районних адміністрацій та міських голів відбудовувати стадіони.

Він зазначив, що природа конфлікту за місце на посаді голови ФФВ його не цікавить.

А Василя Столяра, якщо він буде функціонально виконувати функції, він бачить його своїм замом.

«А якщо начальником при начальнику, то ні», - додав Клімчук.

«Футбол, де за 7 мільйонів євро продають гравців, за 27 купують мене не цікавить. Я в тому ділі нічого не розумію, але я розумію, що таке масовий вид спорту. Що це для людей треба, для настрою, для креативу, для здоров’я», - зазначив губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
тиць-здиць Показати IP 9 Січня 2013 18:21
А спілку композиторів або якесь хореографічне товариство нема бажання очолити?
:) до тиць-здиць Показати IP 10 Січня 2013 07:52
Там вже все занято!
Микола Г Показати IP 9 Січня 2013 20:53
Яке їхало - таке здибало
Я Показати IP 10 Січня 2013 07:26
Адмінресурс у нього точно є, якщо вже зараз голови адміністрацій самі навязують свої кандидатури щоб їхати на конференцію 1 лютого 2013 року.Такого цирку в Горохові ще ніхто не бачив.всі мовчать, бо йде повний прес.
SET Показати IP 10 Січня 2013 08:08
"Футбол, де за 7 мільйонів євро продають гравців, за 27 купують мене не цікавить. Я в тому ділі нічого не розумію" Це математика, Борька, а в ній ти ого-го як розумієшся)))
Андрій Показати IP 10 Січня 2013 12:32
А СП-спілку пенсіонерів слабо?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus