USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клімчук розказав про вищий пілотаж. ФОТО

5 Листопада 2011 13:54
На виконанні програми «Волинькард» влада не шкодуватиме коштів.
Про це 4 листопада під час відкриття оновленого кардіологічного відділення в обласній клінічній лікарні заявив голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.
Головний лікар шпиталю Іван Сидор поскаржився губернатору, мовляв з обіцяних 1,6 мільйона гривень виділили тільки 900 тисяч гривень. Клімчук зателефонував начальнику головного фінансового управління ОДА Ігорю Никитюку та доручив: «На «Волинькард» не економити коштів. Ігор, шукай гроші».

Сидор розповів, що цього року в відділенні зробили 110 операцій з зупинкою серця. «Ще серед здобутків – розпочали проводити унікальні операції з протезування аорти», - додав лікар.

Також запрацювало єдине в області інфарктне відділення, де будуть проводити стентування на гострих інфарктах. «Робити операції на гострих інфарктах – це вищий пілотаж», - зауважив Клімчук.

Дещо шокував учасників заходу фільм, який демонстрували в коридорі відділення. Під легку інструментальну музику на екрані показували, як проводиться операція на серцевих клапанах. Сидор похвалився, що цю операцію робили місцеві хірурги.

Деякі журналістки не витримали побаченого.
Клімчук сказав, що подібне видовище недоцільне в коридорі. «Тим більше в такому музичному супроводі», - додав він.

Іван Сидор відповів: «Лікарі теж люди. Люблять музику. От ми й створили такий музичний фільм».
Насамкінець Клімчук розповів: «Відновлений центр кардіоваскулярної патології і тромболізису, який ми сьогодні відкривали та це кардіологічне відділення – це підготовка до входження Волині у так званий єдиний медичний простір. Я впевнений, що ми зробимо це раніше за інші області та міста України».

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
лучанка Показати IP 5 Листопада 2011 14:52
Палати на чотири ліжка це камяний вік медицини.Неможливо швидко одужати,коли біля тебе хтось смердить,шмаркається та чвакає. Чергова показуха від клерків
olla Показати IP 5 Листопада 2011 16:03
Лучанко, у міській лікарні відкрили для таких снобів як ви віп-палату. Там будуть дуже раді вам, вашим соплям і спонсорським грошикам.
Хворий Показати IP 5 Листопада 2011 16:10
А ще пукає з такою силою, що штукатурка обсипається.
йован Показати IP 5 Листопада 2011 21:26
а ще в палатах де лежать оперовані повинен бути туалет однозначно,хто це пройшов мене зрозуміє.
Лучанин Показати IP 5 Листопада 2011 22:36
Відкрили - повний брєд. Відділення функціонує на тому місці вже років 20. Ну зробили ремонт на пару мільонів, вчепили в коридорі плазму, попіарилися і розїхалися... А у відділення навіть засобів для миття підлоги немає - медсестри збирають із хворих на це гроші... От маємо владу...
Ваня Показати IP 6 Листопада 2011 10:03
Ідовго ця парочка буде правити лікарнями,в Духневички і Сидора вже дано ні совісті ні честі,за гроші маму рідну продадуть,один піар,такі мерзенні особи,а та ще й хвоста причепила,ну справжня в-ма.Ікуди дивиться влада,є ж молодь розумна,а тих горе-пенсіонерів-на вихід давно пора,хватить людей обдирати.
Правдолюб Показати IP 6 Листопада 2011 15:30
Вані-супер!!!Чиста правда,гнати таких з медицини!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus