USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Клімчук розповів про найгірший спадок, який йому лишили

19 Липня 2010 13:28
Днями в область надійде 3,9 мільйона гривень зі Стабілізаційного фонду на завершення будівництва шкіл у селах Ростань Шацького і Красноволя Маневицького районів, а також на добудову центральної районної лікарні у місті Любомль.

Про це 19 липня розповів голова обласної державної адміністрації Борис Клімчук під час апаратної наради.

Ці кошти, каже губернатор, були виділені за особистим розпорядженням Міністра фінансів Федора Ярошенка.

Клімчук сказав, що йому «соромно», що стільки часу від влади приховувався реальний стан справ навколо горезвісної лікарні у Любомлі.

«Любомль дальше буде возиться з цією лікарнею. Чому я кажу - «возиться»? Тому що борода там довша набагато, як в Клімчука, і як вуса у Башкаленка. Я не розумію цього, ну чого не показувать державі реальний стан до завершення будівництва три роки назад, два роки назад? Від кого ми ховаємось?», – сердився чиновник.

Клімчук заявив, що ситуація з любомльською лікарнею – це «саме гірше насліддя, яке мені оставили».

«Приховані борги, приховані гроші там. От рік проживемо, рванемо три мільйона, щоб не спугнуть Міністерство фінансів і уряд. А далі будем знов канючити, «нензати». Не можу я вже слово «Любомль» говорити в Києві. Вже ж прорапортували, що вона там давним-давно закінчена, а вона не закінчена. От створюються такі тупі ситуації. І як хоч, так скоч», – сказав він.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
інженер Показати IP 19 Липня 2010 13:51
Хамський суржик рагуля. Він же здається вчитель за освітою?
Спостерігач Показати IP 19 Липня 2010 14:07
Нехай пан Клімчук зверне увагу на недобудований перинатальний центр (що біля дитячої лікарні), під фундамент якого ще у 2001 році, він разом зі своїм "шефом" Кучмою закладали капсулу. На даний час цей довгобуд "поріс травою і осипаєтья" і мільйони вкладених гривень перетворюються в пил. Пану Клімчуку необхідно не буряково горілчані демарші проводити, а хоча б доробити те, що він наобіцяв 10 років назад...
Марта Показати IP 19 Липня 2010 15:04
Дядя Боря говорить, ніби у нього маячня. Молодці, журналісти, що цитуєте дослівно, мовою оригіналу.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus