USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук закликав чоловіків довіряти жінкам. ФОТО

6 Березня 2013 17:41
Святковий концерт «А жінка так на весну схожа» до Міжнародного дня жінок відбувся в Палаці культури міста Луцька 6 березня.

Так, лучанок вітали міський голова Микола Романюк, голови волинської облдержадміністрації Борис Клімчук і обласної ради Володимир Войтович та вручили букети квітів.






Зокрема Борис Клімчук закликав чоловіків довіряти своїм дочкам, дружинам та мамам.

«Я зрозумів в житті одне: жінку можна надурити, обманути, бути нещирим тільки тоді, коли вона сама хоче цього. Чого хоче жінка, того хоче Господь Бог. Нехай же вона робить, що хоче, і будь - що буде» − зазначив Борис Клімчук.

За його словами, єдине право, за яке жінка може і повинна боротися – це право бути коханою та щасливою.

Голова волинської обласної ради Володимир Войтович також від імені всіх волинських депутатів привітав усіх присутніх жінок.

За словами Войтовича, усі благородні вчинки та прекрасні безумства, на які йдуть чоловіки, − заради жінок.

Очільник міста Луцька Микола Романюк побажав жінкам здійснення мрій, посмішок та матеріального достатку.
Під час святкового концерту виступили народний аматорський ансамбль танцю «Веснянка», ансамбль сопілкарів Луцької музичної школи №1 ім. Ф. Шопена, дитяча хореографічна студія «Волиняночка» та інші.




Приємною несподіванкою стало «Вітання від джентельменів», яке передали вихованці дошкільних навчальних закладів №1 та №30.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus