USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Клімчук закликав вшанувати Голодомор, «щоб до душі пройняло»

18 Листопада 2013 10:52
«Серйозно» відзначити День пам’яті жертв Голодомору, що припадає на 23 листопада, закликав очільників управлінь облдержадміністрації голова Волинської облдержадміністрації Борис Клімчук.

Про це йшлося під час оперативної наради, що відбулася 18 листопада.

Як повідомив заступник голови Волинської облдержадміністрації Олександр Курилюк, 23 листопада о 15.00 на Театральному майдані у Луцьку розпочнеться хода до Замкової площі, відбудеться покладання квітів та акція «Запали свічку пам’яті». Він повідомив, що листи керівникам структурних підрозділів вже надіслали та чекають усіх на Театральному майдані.

«Цього року ми фіксуємо 80-ту річницю Голодомору, на рівні Президента та української держави прийняті рішення про серйозне відзначення цієї сумної, але глибоко пам’ятної дати для українського народу. Поставтеся по-дорослому і організуйте в області серйозне відзначення. Освіта, військові частини і все інше – не формальні заходи, а такі, щоб до душі пройняло», - звернувся до присутніх Борис Клімчук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Сукровиця Показати IP 18 Листопада 2013 12:29
Бідному Кузьо навіть ніякої нагороди в свій час не дали!!! А вистава завжди мала шкажений аншлаг! Тільки пропіарилися "причетні", а потім і зчомусь "забули".

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus