USD 39.80 40.00
  • USD 39.80 40.00
  • EUR 39.85 40.15
  • PLN 9.85 9.98

Клімчук запевнив, що хліб не дорожчатиме

12 Вересня 2011 18:08
За останній місяць на Волині подорожчали продукти харчування – хліб, м'ясо, молочні продукти, натомість подешевшали овочі і гречка.

Про це під час оперативної наради у Волинській ОДА 12 вересня доповів перший заступник начальника головного управління статистики у Волинській області Вадим Науменко.

За словами посадовця, у серпні подорожчала яловичина, свинина, м'ясо птиці, молокопродукти, а також хліб, зокрема пшеничний та житній.

Значно дешевшими у серпні стали овочі, зокрема капуста, буряк, морква. Суттєво зменшилась і вартість гречки.

Проте голова ОДА Борис Клімчук запевнив волинян, що найближчим часом вартість хліба не збільшуватиметься.

«Росту цін на хліб не буде. Це однозначно», – запевнив він.

«Навіть газова складова у випіканні хліба на це не вплине. За два місяці ми очікуємо нових цін на газ. Не нижчих. І навіть газова складова не заперечує моїх слів», – додав він.

«Є відповідні висновки, розрахунки спеціалістів. Вони публічні, вони друкуються. Читайте. Не новини читайте, і не шоу Шустера. Читайте серйозні дослідження», – сказав Клімчук про здорожчання хліба.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
WEGER Показати IP 12 Вересня 2011 21:30
ПОЖИВЕМО ПОБАЧИМОЮ А обіцянок було достатньщ.
обізнаний Показати IP 13 Вересня 2011 09:09
які розрахунки спеціалістів?заготовки на КХП-2 не проводилося зовсім,а ціну державну на Волині формує саме це підприємство,невже ви цього не розумієте,а далі що???
Марта Показати IP 13 Вересня 2011 10:19
Хліб не дорожчатиме, просто вага буханців буде зменшуватися :)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus