USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Клімчук звільняє чиновників, бо не справилися з «експериментом»

10 Листопада 2010 15:38
Голову Волинської облдержадміністрації Бориса Клімчука непокоїть діяльність обласного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи – губернатор оцінює роботу структурного підрозділу ОДА незадовільно.

Таку оцінку головному соціальному управлінню посадовець дав 10 листопада під час розширеного засідання колегії облдержадміністрації.

Клімчука насамперед хвилює неналежна роз’яснювальна робота працівників соціальної сфери області, адже значній частині пільговиків невідомо про експеримент із електроенергією на Волині, згідно з яким пільги із оплати електроенергії можна замінити адресною допомогою.

«Моє розпорядження – відмітити вкрай незадовільну роботу обласного управління соціального захисту, особисто начальника управління в цьому напрямку», – висловився губернатор на адресу начальника обласного управління праці, соціальних питань та у справах захисту населення від наслідків Чорнобильської катастрофи Софії Сагаль.

Клімчук зізнався, що про скарги пільговиків він дізнався з преси, і не збирається лишати це питання відкритим. Декому, сказав він, «вже втомився повторювати, аби люди знали, а то будуть інші роз’яснювати», натякнувши, що в окремих районах «полетять голови» керівників відповідальних соцслужб. А начальнику головного соцуправління порадив «построїти своїх людей».

За словами Клімчука, найгірша ситуація із впровадженням експерименту склалась в Іваничівському районі, Луцьку, Ковелі та Володимирі-Волинському. Відтак керівники органів соцзахисту у цих містах можуть невдовзі піти зі своїх посад – губернатор доручив підготувати документи на їхнє звільнення.

Разом з тим Клімчук висловив подяку управлінням соціального захисту Любешівського, Любомльського та Старовижівського районів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Антошик Показати IP 10 Листопада 2010 16:17
Стійкий максист Клімчук працює за принципом: "Стой там, но иди сюда". Сам запросив з Ковеля цю цілу Сагаль, викинув Кеца, а зараз Сагаль вже непотрібна. Ось тобі й принцип дідуся Леніна "Кадры решают все!".
просто чорнобилець Показати IP 10 Листопада 2010 17:56
П.Клімчук! Зробіть як (прецеденТ) запросіть людину З ВУЛИЦІ (умовно). Вона дихає, а призначені СЛУЖАТЬ (зазвичай тупо).Результат Вам буде на користь. Ви значно і активно багато зробили і робите в області. Моя порада- зробіть добре ВОЛИНЯНАМ. В третій каденції бажаю ВАМ здоровя
Петро Показати IP 10 Листопада 2010 18:47
А квартиру хоть встигла отримати і продати?
Вис Показати IP 11 Листопада 2010 00:18
Лозунг "кадры решают все" требует, чтобы наши руководители проявляли самое заботливое отношение к нашим работникам, к "малым" и "большим", в какой бы области они ни работали, выращивали их заботливо, помогали им, когда они нуждаются в поддержке... и т.д. А между тем на деле мы имеем в целом ряде случаев факты бездушно-бюрократического и прямо безобразного отношения к работникам. Из речи И.В.Сталина в 1935 году.
Лучано Показати IP 11 Листопада 2010 22:48
Петю Верзун, шибеник ти єтакий. Збирай чумаданчик.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus