USD 39.00 39.32
  • USD 39.00 39.32
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Клички подарують Луцьку дитячий спортмайданчик

2 Червня 2009 15:21
Протягом нинішнього літа на 12 подвір’ях у різних куточках України з’являться новенькі дитячі СП «Клич друзів – граймо разом!», який організували благодійна організація «Фонд братів Кличків» та компанія «Кока-Кола Україна». Один із цих майданчиків побудують у Луцьку. Про це 2 червня повідомляють «Волинські Новини».
Основною вимогою акції було облаштування мешканцями своїх подвір’їв. Цим вони демонстрували свою небайдужість до довкілля, адже саме екологічна складова є запорукою повноцінного спільного родинного дозвілля та створює умови для зміцнення здоров’я дітей.
Як інформує УКРІНФОРМ, загалом на конкурс, що тривав протягом квітня – травня, надійшло понад 100 заявок.
Переможцями стали учасники акції з Каховки (Херсонська область), Луцька, Світловодська (Кіровоградська область), Дебальцевого (Донецька область), Долини (Івано-Франківська область), Рею (Бердичівський район, Житомирська область), Підгірців (Стрийський район, Львівська область), Вознесенська (Миколаївська область), Шишаків (Полтавська область), Хмільника (Вінницька область), Зборів (Тернопільська область) та Чернівців.
Починаючи з 2005 року у багатьох регіонах України відкрито вже 62 подібних майданчики.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Vic Показати IP 2 Червня 2009 16:38
Мегазачот!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus