USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Клюєв не має претензій до Волині. Башкаленко тішиться

16 Березня 2011 17:16
Підприємства теплокомуненергетики України боргують за спожитий газ 13,1 мільярдів гривень, що дорівнює 11 мільярдам кубометрів блакитного палива.

Про це під час селекторної наради у середу, 16 березня, повідомив перший віце-прем’єр-міністр Андрій Клюєв.

Найбільші борги мають підприємства Дніпропетровської, Донецької, Харківської, Луганської, Одеської, Кіровоградської областей та міста Києва, розповів він.

Найповільніше розраховуються за спожитий природний газ у Закарпатській, Луганській, Житомирській, Кіровоградській областях, в Криму та місті Севастополі.

Під час «селектора» Клюєв також наголосив, щоб підприємства ТКЕ, аби гасити власні борги, використовували спеціальні рахунки «Ощадбанку».

«Окремі підприємства, крім спеціального рахунку, мають ще кілька рахунків, на які надходять кошти від споживачів. Треба припинити це», – заявив посадовець.

«Чому підприємства теплокомуненергетики так елегантно ставляться до боржників?», – не приховував невдоволення віце-прем’єр.

Міністр енергетики та вугільної промисловості Юрій Бойко у свою чергу спрямував доручення силовим органам, аби вони перевірили як підприємствами ТКЕ здійснюються розрахунки.

Волинь же в «чорному списку» регіонів, які мають найвищі борги, не фігурує.

Проте перший заступник голови Волинської ОДА Олександр Башкаленко закликав волинських керівників не тішитися з такого результату, а продовжувати працювати над ліквідацією заборгованості.

«У нас великий борг, але менший у порівнянні з іншими регіонами – не мільярди гривень», – тішиться віце-губернатор.

Нагадаємо, у вівторок, 15 березня, під час урядового селектора Башкаленко доповів, що на Волині розрахунок за спожите блакитне паливо перевищує середній показник по Україні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Спостерігач Показати IP 16 Березня 2011 20:59
При чому тут Башкаленко? Він що вже губернатором став? Да, старіє Борис Петрович, старіє.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus