USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Розрахунок Волині за газ – вище середнього

15 Березня 2011 13:53
Протягом опалювального сезону Волинь лише наполовину розрахувалася за спожитий газ.
Про це 15 березня розповів заступник голови облдержадміністрації Олександр Башкаленко після закінчення урядової селекторної наради, на якій йшлося про підсумки опалювального сезону в Україні.
«В середньому по країні за газ розрахувалися на 43%, тим часом як ми сплатили уже 54%», - зазначив заступник губернатора.
За словами Башкаленка, найбільшими боржниками на Волині так і залишаються ДКП «Луцьктепло» та «Східноєвропейська теплоелектрогенеруюча компанія».
«Проте ми і з «Луцьктеплом» і зі «Східноєвропейською кампанією» працюємо цілодобово. Тому, якщо сьогодні подивитися на цифри, то вони суттєво підтягнулися. В минулому році вони майже не проплачували, то сьогодні рівень їхньої проплати відносно минулорічної складає 39%», - запевнив Олександр Башкаленко.
Водночас заступник губернатора пояснив, що повністю розрахуватися за спожитий газ нереально, адже у вартість послуги закладений занижений тариф, який робить стовідсотковий розрахунок просто неможливим.
«В цілому сама галузь – вона дуже важка, - констатував віце-губернатор і додав, - сьогодні ми говоримо про рівень проплати, але кожен повинен розуміти, що цей тариф окупається лише на 78-82%. Якщо ми, наприклад, заплатимо на 62% за газ, то можемо вважати цю проплату стовідсотковою».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus