USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Книжка волинського письменника – серед лідерів продажу

4 Липня 2016 16:49
За місяць книжка волинського письменника Андрія Криштальського «Чорноморець, матінко» стала одним із лідерів продажу видавництва «Клуб сімейного дозвілля».

Про це сам автор написав у Фейсбук.

«Навіть не сподівався. Щоправда, мене там обскакала книжка про приготування швидких салатів. Пригадую, мій дідусь, коли повернувся з фронту, цитував нам, дітям, те, чого набрався від фронтовиків: «Люблю повеселиться, особенно пожрать», – пише Андрій Криштальський.

Нагадаємо, згадана книжка вийшла друком у Харкові і продається у східній Україні.

Довідка:

Андрій Криштальський народився 8 травня 1969 року у місті Горохів Волинської області. Закінчив Луцьке державне музичне училище та Волинський державний університет ім. Лесі Українки. Член національної спілки журналістів України, працював кореспондентом у редакціях газет “Народна трибуна”, “Луцький замок”, редактором тижневика “Луцьк молодий”, кореспондентом української редакції радіо “Свобода”. Поет, прозаїк, публіцист. Є автором художніх книг, редактором літературно-мистецького журналу “Терен” та засновником видавництва “Волинська мистецька агенція “Терен”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus