USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 39.95
  • PLN 9.76 9.92

Книжка волинського письменника вийшла друком на сході України

21 Червня 2016 08:45
Книжка волинського письменника Андрія Криштальського «Чорноморець, матінко» вийшла друком у Харкові. Про це написав сам письменник у Фейсбук.

«На пропозицію видавництва «Клуб сімейного дозвілля» я написав продовження – іще фактично один роман під назвою «Заступниця». Для тих, хто читав «Чорноморця…”, скажу, що герої майже ті ж самі. Отож під однією обкладинкою – зразу дві книги. А ще втішає тираж – 10 тисяч примірників. Книжка вже є у книгарнях, зокрема – по всій східній Україні», – йдеться у дописі Криштальського.

Довідка:

Андрій Криштальський народився 8 травня 1969 року у місті Горохів Волинської області. Закінчив Луцьке державне музичне училище та Волинський державний університет ім. Лесі Українки. Член національної спілки журналістів України, працював кореспондентом у редакціях газет “Народна трибуна”, “Луцький замок”, редактором тижневика “Луцьк молодий”, кореспондентом української редакції радіо “Свобода”. Поет, прозаїк, публіцист. Є автором художніх книг, редактором літературно-мистецького журналу “Терен” та засновником видавництва “Волинська мистецька агенція “Терен”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Віра Показати IP 21 Червня 2016 09:42
Дай Вам Боже здоровя! Ви великий патріот! Такі нам потрібні. Книга на Сході України велика справа!
петро Показати IP 21 Червня 2016 10:03
ще один графоман

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus