USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

«Книга за життя»: у Володимирі відбудеться благодійний книжковий ярмарок на підтримку ЗСУ

20 Вересня 2022 06:00
Одна із затишних місцевих локацій Володимира – дворик Домініканського монастиря – уже цієї неділі буде наповнена культурним життям. Книжковий ярмарок «Книга за життя» розгорнеться тут задля підтримки ЗСУ.

Про це повідомили у міській раді Володимира.

Місцеві волонтери, які організовують ярмарок, обіцяють його учасникам багато цікавого дозвілля, змістовного спілкування, насичену недільну програму та плюсик у карму за добру справу. А найважливіше те, що в такий спосіб спільно зібрані кошти допоможуть нашим воїнам.

Читати ще: Здай російську книгу – допоможи ЗСУ: в Іваничах організували акцію на підтримку військових

У межах ярмарку відбудеться акція «Ворожу літературу на макулатуру, а гроші – на ЗСУ». Жителі громади можуть приносити зі своїх домашніх бібліотек російські книги, які пропагують мову, культуру та ідеологію ворожої країни. Усю зібрану літературу буде здано на макулатуру.

Організатори просять долучитись до збору книг для ярмарку українською мовою, а також запрошують майстрів та майстринь до реалізації власних проєктів на користь армії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus