USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Колектив «Ковельводоканалу» стверджує, що їх керівника оббріхують

7 Серпня 2014 16:45
Лист міському голові Ковеля Олегу Кіндеру відправив колектив «Ковельводоканалу». Працівники обурені тим, що певні депутати висловлюють недовіру їх керівнику. Мовляв, ті «оббріхують його в ЗМІ», переслідуючи корисні цілі.

«Просимо зачитати дане звернення та попереднє звернення працівників профспілкового комітету Ковельського УВКГ «Ковельводоканал» та підприємців, надіслане із супровідним листом №1055 вих. від 13.05.2014 року, під час чергової сесії депутатів Ковельської міської ради», - закликає колектив підприємства.



Текст звернення подаємо без змін:


Ковельське УВКГ “Ковельводоканал» вже зверталося до Вас та депутатського корпусу із листом щодо об’єктивного розгляду звернення так званих «громадських активістів» міста з приводу висловлення недовіри начальнику Ковельського УВКГ «Ковельводоканал» Рибачку Ю.І. , озвучене на засіданні 54 сесії міськради депутатом Олександром Артишуком (ВО «Батьківщина»).

На жаль, думкою колективу управління грубо знехтувало. Окремі «борці за справедливість» продовжують поширювати відверто брехливі твердження та відомості про працівників Ковельводоканалу та його керівника, дозволяючи собі в сесійній залі , інтернет–виданнях та засобах масової інформації принижувати честь та гідність працівників управління , ставлячи під сумнів їхній професіоналізм - навіть особисто не відвідавши наше управління, не розуміючи його проблем і нагальних потреб та не поспілкувавшись з його працівниками .

У нас склалося тверде переконання в тому, що комусь із депутатів дуже не подобається те, що Ковельводоканал почав стабільно працювати, економічні показники управління за 2013 рік та 1-ше півріччя 2014 року значно покращилися, споживання електричної енергії та газу зменшилися за рахунок запровадження енергозберігаючого обладнання , а рівень витрат паливно-мастильних матеріалів знизився майже на 45%.

Підприємство «Ковельводоканал», як і вся країна, в даний момент працює в нелегких умовах. Окремі одиниці транспортних засобів вилучені для потреб держави в зв’язку з проведенням АТО та оголошенням часткової мобілізації. Працівники управління приймають активну участь у бойових діях на сході держави та гідно виконують свій громадянський обов’язок.

Ті ж працівники , які не призвані до лав Збройних сил України чи Національної гвардії України , сумлінно виконують свій обов’язок по безперебійному забезпеченню мешканців м. Ковеля та Ковельського району послугами з централізованого водопостачання та водовідведення на своїх робочих місцях.

Закликаємо Вас скерувати свою активність на організацію додаткових заходів безпеки по охороні об’єктів питного водопостачання міста , враховуючи складність та небезпечність ситуації в країні, а також високу ймовірність вчинення диверсій в умовах неоголошеної війни , пов’язану з можливим втручанням в роботу насосних станцій , резервуарів питної води та складу хлору , а не на дестабілізацію роботи Ковельського УВКГ .

Для належного та якісного виконання безпосередніх обов’язків працівником велике значення має атмосфера , яка оточує його на робочому місці, в колективі. Натомість Ковельське УВКГ на протязі останніх місяців , крім виконання своєї основної функції – подачі питної води - майже щодня спілкувалося з представниками правоохоронних та контролюючих органів: Ковельської міжрайонної прокуратури, Ковельського МВ УМВС України у Волинській області, Служби Безпеки України, Управління державної служби по боротьбі з економічною злочинністю , Інспекції з праці, Антимонопольного комітету, Інспекції ДАБК у Волинській області, Державної служби зайнятості , Пенсійного фонду та ін.

За наслідками частини позапланових перевірок порушень чинного законодавства не виявлено, інші перевірки ще тривають. Проте окремі «слуги народу» (депутати) без жодних докорів сумління впевнено просторікують про неіснуючі порушення та озвучують перелік страшних злочинів, які нібито вчинив керівник Ковельського УВКГ Рибачок Ю.І. та працівники управління, а також називають величезні суми штрафів належні до сплати управлінням, навіть не спробувавши отримати достовірну інформацію з даного приводу ні від управління, ні від контролюючих органів . Дана ситуація жодним чином не сприяє позитивним настроям у колективі .

Тобто, певні депутати цілеспрямовано дезінформують громаду м. Ковеля про стан справ на Ковельському УВКГ «Ковельводоканал» , що поглиблює соціальну напругу серед мешканців міста на фоні складної соціально-політичної та економічної ситуації в державі.

Звертаємо Вашу увагу на той факт, що серед «… підприємців, громадських організацій та формувань, а також небайдужих громадян , жителів міста Ковель …», які 08.05.2014 року звернулися до Ковельського міського голови, Ковельського міжрайонного прокурора та начальника Ковельського МВ СБУ у Волинській області із заявою-зверненням з вимогою « … негайно надати …оцінку діяльності керівника Ковельського УВКГ «Водоканал» Рибачка Юрія Івановича …» є багато таких осіб, які не є абонентами Ковельського УВКГ , тобто не користуються послугами з централізованого водопостачання та водовідведення . Лише споживачі послуг з централізованого водопостачання та водовідведення можуть належно оцінити нашу роботу як спеціалістів, лише працівники підприємства можуть дати об’єктивну характеристику своєму керівнику !!!

Дякуємо так званим «громадським активістам», завдяки яким колектив Ковельводоканалу ще більше згуртувався в боротьбі за своє чесне ім’я !

Переконані, що саме через свою постійну зайнятість та завантаженість в зв’язку з вирішенням важливих проблем громади м.Ковеля ніхто з депутатів , які лобіюють інтереси підписантів вказаної заяви, не знайшов часу для відвідування нашого підприємства та спілкування з працівниками. В свою чергу, представників трудового колективу УВКГ не було запрошено на жодне засідання, сесію тощо.

Вимагаємо припинити цькування нашого підприємства , його працівників та начальника – Рибачка Юрія Івановича! Залишаємо за собою право звертатися до уповноважених органів з вимогою про захист честі, гідності та ділової репутації нашого підприємства та працівників .

Сумніваємося в тому, що депутати - лобісти так само сміливо оббріхуватимуть колектив з майже півстолітньою історією , коли на засіданні чергової сесії депутатів Ковельської міської ради виявлять бажання бути присутніми понад 275 працівників Ковельводоканалу, а також члени їхніх численних родин.

Ми – Ваші виборці , ми – громадяни м.Ковель. Вас привели до влади мешканці міста, віддавши свій голос на виборах та довіривши високий обов’язок по захисту своїх інтересів. Вимагаємо від Вас державницького підходу до вирішення питання захисту інтересів комунального підприємства «Ковельводоканал»!

Хотілося б , щоб Ваші гасла про Україну, яка понад усе, були не пустими словами та знаходили свій вираз, в тому числі, у дієвій підтримці та захисті інтересів комунального підприємства «Ковельводоканал», власником якого є громада міста.

Не зраджуйте своїй присязі депутата Ковельської міської ради , дбайте про благо міста Ковеля та добробут його жителів, гідно представляйте своїх виборців, обстоюйте їх права і свободи , виконуйте свої обов'язки в інтересах міської територіальної громади !

Колектив Ковельського УВКГ «Ковельводоканал».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 6
лучани Показати IP 7 Серпня 2014 16:49
Якщо працівники з низькими зарплатами захищають свого керівника,то там попахує криміналом та зловживаннями.
Ковельчанин Показати IP 7 Серпня 2014 17:02
Працівників тупо заставили написати. Хто не згоден - догана одна, друга і на звільнення
Patrik Показати IP 7 Серпня 2014 18:32
Цiлком солiдарний з колективом "Ковельводоканал", а тому пропоную за "численнi заслуги" нагородити Ю. I. Рибачка орденом дружби народiв... водоканалу.
рибачок Показати IP 8 Серпня 2014 01:37
Про що говорить фамілія: горгаз, водоканал,ловити рибу в мутній воді, паскуда ти не колектив. Пиши ,що ти крадеш при любій владі і тобі наср*ти на людей скільки тобі треба,ненажера без стида та совісті,війна гинуть наші солдати ,а ти запроданець береш в оренду сам в себе 220 мерседес і ставиш на обслуговування водоканалу,ці засранці і сцикуни що просять за тебе продажні сліпі кури .напиши ,що тобі бик ти підальний присудив суд КОВЕЛЯ ТА ЛУЦЬКА. Х…О ЛА ЛА ЛА ЛА. СОБАКУ НА ГІЛЛЯКУ.НІЧОГО ОСОБИСТОГО.
Люстрація Показати IP 8 Серпня 2014 10:46
Особисто знайомий, ще той ТІПОЧЄК, звичайно гроші заробляти вміє, але для себе винімає котлетку де може і ніколи не рахується з людьми, підтримую попереднього дописувача!
Мудрец Показати IP 9 Серпня 2014 13:15
Читать Ваши комментарии просто смешно «Детский лепет на лужайке…» Рибачок Ю. - тот руководитель , с которым у нас в управлении появились перемены к лучшему! Он настоящий лидер! И все это понимают, а властям и их прихлебателям просто так и не удается сломать его! Писать на стенах туалета скажу, мой друг, немудрено Среди говна вы все поэты... Среди поэтов вы – говно! А такому руководителю коллектив верил, верит и будет верить. Извольте смириться! Вам до него далеко, учитесь!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus