USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Колектив волинського заводу – проти призначення керівника зі сходу

25 Січня 2016 12:30
У Міністерстві енергетики готують кадрові зміни: на керівника ДП “Нововолинський РМЗ” знайшовся претендент зі сходу. Працівники ремонтно-механічного заводу, які бояться втратити робочі місця, розцінюють це як рейдерське захоплення і готуються відстоювати директора Богдана Бойка.

Про це повідомляє БУГ.

Ситуація зі змінами керівництва на підприємстві склалася не лише зараз, а в липні минулого року. Так як і шахти, завод входить до складу Міністерства енергетики і вугільної промисловості України. Кадрове питання керівників тут не вичерпується – час від часу “зверху” появляються все нові претенденти на посаду. Нещодавно знову з’явилася інформація, що з міністерства хочуть привести нового керівника.

“Ця людина сама зі сходу України, нам відоме її прізвище. Чому його сюди везуть ніхто не розуміє, бо на сьогоднішній день підприємство виконало всі свої зобов’язання перед людьми, виплатили заробітну плату, а також перед бюджетами всіх рівнів по сплаченні податків, на 2016 рік є повний пакет замовлень.

2002 рік – це період, коли до нас прийшли інвестори, які обіцяли золоті гори. Через їхню “діяльність” у 2003-му році завод повністю відключили від електроенергії. На той момент працювали близько трьохсот людей, була велика заборгованість по заробітній платі – це те, з чого прийшлося починати роботу сьогоднішньому директору підприємства.

І, стабілізувавши повністю ситуацію, коли трудовий колектив забезпечений роботою і виконуються всі замовлення, щоб шахти працювали, чого раптом так сталося? В такий критичний момент ми чекаємо. Люди переживають і тримаються за свої місця”, – розповідає головний бухгалтер РМЗ Тетяна Панчук.

У колективі відбулися збори – люди не задоволені ситуацією і кажуть, що не допустять зміни керівника. Навіть плакат вивісили про недопущення рейдерського захоплення.

З міністерства офіційно про кадрову заміну – ні слова. Відомо також, що влітку директору РМЗ були пропозиції прокручувати великі тіньові схеми, після чого завод закрити і продати на металобрухт.

Працівники РМЗ готуються блокувати вхід на територію підприємства у разі приїзду представників міністерства.

“Ми не можемо допустити зміни керівника, враховуючи з якої руїни це все було піднято, як і те, що під час зборів люди сказали свою думку й іншого директора вони не хочуть”, – каже Тетяна Панчук.

Нагадаємо, у жовтні минулого року Інформаційне агентство Волинські Новини повідомляло про рейдерське захоплення іншого підприємста в Нововолинську - олійно-жирового заводу. Йшлося про те, що нововолинський завод захопили люди Ахметова.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Анонім Показати IP 25 Січня 2016 12:44
Хай у себе на Сході керує
Тася Показати IP 25 Січня 2016 13:48
Хай валить на Схід і звільняє його від сепарів. Наші діти гинуть, а він до корита красти пнеться.
лучанка Показати IP 25 Січня 2016 19:29
Краще не можна сказати, як в обох попередніх коментарях! Що твориться, нема слів! Молодці нововолинці!!!
ПЕРЕХОЖИЙ Показати IP 25 Січня 2016 20:55
БРАТИ П..ДІТЬ ЙОГО І ТОГО ХТО ПРИЇДЕ З НИМ,У ВАГОН І НОВОВОЛИНСЬК-ДЕБАЛЬЦЕВО.
правдивий Показати IP 26 Січня 2016 09:38
Богдан Бойко - молодець, а Дермочишину -піпець!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus