USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.98

Колісник не бачить на Волині «чорних» пилорам

27 Серпня 2010 15:21
На Волині лісові насадження, які перебувають під наглядом держави, не вирубують незаконно – запевняє начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Богдан Колісник.

Про це він сказав 27 серпня під час сесії Волинської обласної ради.

До головного волинського лісника звернувся депутат Ігор Гузь, який стверджує, що має факти діяльності незаконних пилорам. Їх, за словами Гузя, на Волині не один десяток.

«В області діють нелегальні пилорами, які нічого не платять, дають відкати міліції, СБУ, владі. Як вони ріжуть ліс без Вашого дозволу?» – запитав депутат.

Колісник спочатку заперечив існування таких пилорам, сказавши, що у «державних лісах незаконної порубки» знайти нікому не вдасться, оскільки його структура усе справно контролює.

«Я ще не бачив самовільної пилорами, наведіть факти, де незаконно зрубується ліс і продається. Але я допускаю, що вони десь є», – поправився Колісник.

Своєї вини у цьому Колісник не бачить, оскільки стверджує, що надавати дозвіл на встановлення пилорам є прерогативою сільських рад, які можуть і порушувати закон.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Присутній на сесії, журналіст, знавець галузі Показати IP 27 Серпня 2010 17:55
Встерегти 700 тисяч гектарів лісу від незаконних порубок - справа нелегка. Гузь - "парень" з космосу, і, очевидно, йому цього не зрозуміти. Ліс крадуть і розпилюють на приватних пилорамах за високим парканом, куди може зайти дільничий міліціонер на обшук лише з ордером суду. Суди куплені. При чому тут Колісник? Більше читай документи держави: крадія лісу можна посадити лише тоді, коли він вкраде понад 40 куб. м. лісу (вагон). А то ти лізеш на трибуну з повним незнанням справи, як ніби в тебе хвороба Паркінсона. Перш, чим задавати питання, треба знати на ньогог відповідь. А задавати такі запитання, які задаєш ти, це все одно, що міряти, яка відстань між пі..... і ср.... Працюй над собою, а інакше на все життя залишишся долбо@обом!
Прихильник Гузя Показати IP 31 Серпня 2010 11:33
Ти чоловіче дурню верзеш. Всі в цій області знають скільки мільйонів завозить Колісник черговому міністру який курує лісову галузь і скільки він відповідно потім відробляє на лісі. То при чому тут Гузь з його питаннями? Хіба не Колісник кришує нелегальні лісопилки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus