USD 39.00 39.35
  • USD 39.00 39.35
  • EUR 39.20 39.50
  • PLN 9.71 9.93

На Волині 131 школа перейшла на дистанційне навчання через негоду

9 Лютого 2021 15:45
На Волині 131 школу перевели на дистанційне навчання у зв’язку із погіршенням погодних умов.

Про це стало відомо із позачергового засідання комісії із техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій сьогодні, 9 лютого.

Зокрема, як доповіла заступниця начальника управління освіти і науки облдержадміністрації Тетяна Соломіна, станом на 10:00 ранку у 131 закладі загальної середньої освіти області навчання проходить у дистанційному форматі. Це складає 26% від усіх шкіл Волині, а також задля безпеки 26% шкільних автобусів не вийшли на рейси.

«Унаслідок зимової негоди, наразі ми маємо 9 територіальних громад Волині, які практично 100% своїх закладів перевели на дистанційне навчання, а також 6 громад, 50% шкіл яких переведено у дистанційну роботу. У випадках, коли школи розташовані в селі і 80% учнів – це місцеві мешканці та не потребують підвезення, то рішеннями педагогічних рад вони відвідують уроки у звичному порядку. Діти, які доїжджають до освітніх закладів транспортом, переведенні в дистанційний режим навчання», – розповіла під час наради про ситуацію із роботою навчальних закладів Волині Тетяна Соломіна.

Окрім того, визначили порядок, у якому класні керівники контролюють місцеперебування дітей у цей період снігопадів.

«Враховуючи те, що снігопади будуть лише посилюватися та очікується, що в четвер буде пік негоди, рекомендуємо перевести на дистанційне навчання до понеділка, 15 лютого 2021 року, учнів, які потребують перевезення до шкіл. А педагогічні ради на місцях впроваджуватимуть дистанційні заняття у освітніх закладах за потреби», – повідомив заступник голови ОДА Ігор Чуліпа.

Нагадаємо, вчора повідомляли, що 95 шкіл області перейдуть на дистанційну форму навчання.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus