USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.94

Коли бачать муніципалів – втікають: на автостанції в Луцьку поменшало жебраків

10 Лютого 2022 15:43
На виконання доручення міського голови, інспектори департаменту муніципальної варти з 1 лютого розпочали чергування на території автостанції №1 у місті Луцьку з метою недопущення порушень громадського порядку, жебрацтва та крадіжок.

Про це повідомляють на сторінці департаменту муніципальної варти у Фейсбуці.

Перший тиждень чергування вже дав свій результат – 10 лютого на території АС-1 значно спокійніше, осіб, які просили гроші та чіплялися до інших, немає.

Останній місяць почастішали скарги громадян на представників ромської національності. Крадіжки, всілякі розбірки та бійки на автостанції за участю ромів стали непоодиноким явищем.

Читати ще: Чіпляються і просять гроші: на луцькій автостанції наведуть лад з жебраками

Люди скаржилися, що поки купують квиток або знімають готівку із банкомата, особи ромської національності не дають їм проходу.

Впродовж тижня спостерігались випадки, коли неповнолітні особи намагались жебракувати під пильним наглядом та кураторством старших осіб. Проте, побачивши працівників муніципальної варти, відразу починали ховатись та покидали територію автостанції.
Всі випадки використання малолітніх дітей для жебрацтва, що є порушенням Кримінального кодексу України, фіксувалися та передано поліції для належного реагування.

Міська автостанція – це перш за все місце, куди приїжджають люди з інших населених пунктів району, області, країни та з-за кордону. Тому безпека громадян та позитивний імідж міста Луцька є важливим пріоритетом роботи органів місцевої влади.

Дане відпрацювання департаментом муніципальної варти буде продовжено.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 7
ВІРУС Показати IP 10 Лютого 2022 16:34
А ЩО МУНІЦИПАЛИ ПОГАНО БІГАЮТЬ.....?
Анонім Показати IP 10 Лютого 2022 16:36
Тю, вже і в міських автобусах ходять, просять на лікування
Анонім Показати IP 10 Лютого 2022 16:37
А що,хіба не домовляться?
Анонім Показати IP 10 Лютого 2022 16:57
Той автовокзал з чавелами та маргіналами хочеться обходити десятою дорогою. Ригаловка це а не автовокзал. Немає там спокою від нашестя того би.ла. Як тільки муніципали припинять чергування то нечисть знову почне з'їзжатись на вокзал.
дідо Показати IP 10 Лютого 2022 18:54
"Всі випадки використання малолітніх дітей для жебрацтва, що є порушенням Кримінального кодексу України, фіксувалися та передано поліції для належного реагування."...........а поліція проігнорувала...
Петро Показати IP 10 Лютого 2022 21:01
Чесно говорячи соромно перед транзитними пасажирами, іноземцями і українцями за стан автостанції... Автобуси не можуть виїхати через ХАОТИЧНУ парковку машин (це грандпарковка чи все ж автостанція?). Пішоходи не можуть пройти через циганчат різного пошибу, ні не "ромів", а саме "циганчат" які циганять по всьому периметру автостанції і Варшавського ринку
Анонім Показати IP 10 Лютого 2022 22:42
Є щє старий базар центр міста.Від перестановкі доданків сума не змінюється.Так само і це йх не зупинить нічього і йх менше не стане.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus