USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Коли для Луцька придбають сміттєвоз, що миє контейнери

21 Серпня 2018 12:23
На закупівлю сучасного сміттєвоза для «Луцькспецкомунтрансу», який не лише прибиратиме контейнери, а й митиме їх, цього року не вистачило коштів. Тож покупку відтермінували до наступного року.

Про це йшлося під час засідання постійної комісії Луцької міської ради з питань генерального планування, будівництва, архітектури та благоустрою житлово-комунального господарства, екології, транспорту та енергозбереження.

«Сучасний сміттєвоз ми планували купити вже цього року. Він мав не тільки звільняти контейнери від твердих побутових відходів, а й мити їх. Втім, у нас виникли певні труднощі - замість однієї сучасної машини довелося придбати дві простіші. Такий сучасний автомобіль поки є тільки в Хмельницькому. Сподіаємося, що наступного року буде і в нас», - розповів директор «Луцькспецкомунтрансу» Валерій Кузьмич.

Із цього приводу голова комісії Андрій Козюра запропонував включити покупку в одну з програм розвитку міста, аби зарезервувати на спецмашину кошти.

Як повідомляв раніше директор «Луцькспецкомунтрансу» Валерій Кузьмич, на підприємстві не вистачало кадрів, тому довелося запросили працівників з інших міст та сіл, зокрема з Рівненщини.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus