USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Поблизу Луцька відкрили сервісний центр МВС

28 Грудня 2017 17:24
Послуги з реєстрації авто, видачі та зміни посвідчення водія, видачі довідок про несудимість відтепер можна отримати у новому сервісному центрі МВС у селі Струмівка, який відкрили 28 грудня.

Відкривали 50-ий сервісний центр МВС заступник Міністра внутрішніх справ Тетяна Ковальчук та начальник Головного сервісного центру МВС Владислав Криклій.

Тетяна Ковальчук зазначила, що Кабмін наприкінці року затвердив стратегію розвитку системи МВС і надання сервісних послуг, їх доступність та якість є основною ціллю. Зі слів урядовця, система МВС перетворюється на цивільний механізм надання послуг, сервісно орієнтовану систему, де найвищою цінністю є людина.
Владислав Криклій зауважив, що ще два роки тому МРЕВ були установами з зачиненими кабінетами, а не прозорими офісами, громадяни скаржилися на їхню роботу, а на окрему історію заслуговує комунікація сервісних центрів з громадянами та ЗМІ – раніше було неможливо достукатися до кабінету, що зачинений із самого ранку, а тепер повноцінно функціонує контакт-центр, що щоденно приймає понад 200 дзвінків від громадян.

Керівник Головного сервісного центру МВС розповів, що на орбіті послуг тепер з’являються нові послуги – якщо раніше йшлося про реєстрацію, видачу водійських посвідчень та ще декілька специфічних послуг, пов’язаних з дозволами на перевезення небезпечних вантажів, то у 2017 році повноцінно почали працювати витяги з реєстрів, яких протягом року отримали понад півмільйона, видачі довідки про відсутність судимості, що є дуже затребуваною послугою. Тепер отримати довідку про несудимість можна онлайн. Зауважимо, щороку у сервісні центри МВС звертаються чотири мільйони громадян.
Зі слів начальника, ювілейний 50-ий в Україні сервісний центр МВС є повноцінним автохабом, куди громадянин чи юридична особа може завезти авто і на місці пройти процедуру від розмитнення транспортного засобу до сертифікації його на державні номерні знаки. Це, зі слів посадовця – зручно, якісно та по-європейськи. Таких автохабів намагатимуться відкрити якомога більше у різних регіонах України. Наступного року планують також розширити кількість онлайн-послуг. Представленість сервісних центрів в регіонах розширюватимуть за рахунок підключення центрів надання адміністративних послуг, яким делегують надання деяких послуг.

Новий сервісний центр працює за адресою село Струмівка, вулиця Рівненська, 74. Громадян тут обслуговують без обідніх перерв з вівторка по п’ятницю з 9.00 до 18.00 та у суботу з 9.00 до 16.45, понеділок та неділя – вихідні. Офіційно сервісний центр запрацював з 12 грудня, відтоді тут надали 1832 послуги. Громадян обслуговують 15 працівників, 8 з яких – оновлений персонал, який ніколи раніше не працював у системі МВС. Тут надають послуги з реєстрації авто, видачі та зміни посвідчення водія, видачі довідок про несудимість.
Центр обладнаний електронною чергою, сучасною інформаційною системою та планшетом для оцінки якості обслуговування. Працює термінал оплати послуг на місці, передбачений дитячий куточок для найменших відвідувачів та зона буккросингу. Надворі для відвідувачів встановили лави із сонячними батареями та виходами для підзарядки телефонів.

Отримати консультації щодо послуг можна за телефоном (044) 290-18-99 або запитати на сторінці Facebook Головного сервісного центру МВС.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 23
666 Показати IP 28 Грудня 2017 17:35
всі ті самі морди
Кіндрат Панасович Показати IP 28 Грудня 2017 17:51
цирк
Анонім Показати IP 28 Грудня 2017 18:17
позорище !!! все ті ж самі хабарники на нових посадах, потрібно звіряти їх декларації зі способом життя, а не давати їм очолювати нові органи МВС. При янику гребли лопатою, під час революції зачаїлися і тряслися за свої шкури, а тепер повспливали на нових курівних посадах в нових установах. Можливо ви думаєте,якщо вони раніше набили кармани, то більше красти і порушувати закон не будуть ?! Як би не розпинався аваков і не розповідав про те,що він політик європейський, його поліція - це тільки ширма для міліції, а не новий реформований орган. Серед усіх ментів на керівні посади чомусь садять саме товстомордих хапуг. На це гидко дивитися.
Федір до Анонім Показати IP 7 Квітня 2018 14:00
На тендер брали довідку про несудимість тут http://salex-lcc.com.ua/dovidka-pro-nesudimist-rivne.html замовник дав 5 днів, довелось шукати інші варіанти крім сервісного центру МВС
просто здивований Показати IP 28 Грудня 2017 18:35
Відразу видно, що Тетяна Ковальчук надзвичайно багато зробила для зміцнення правопорядку і законності в країні. Такій зрілій, досвідченій, професійній людині, практику з чималим досвідом роботи на рядових посадах в МВС тільки й місце на посаді заступника міністра. Завдяки своїм чималим заслугам перед народом України вона просто не може займати нижчу посаду.
ніякого здивування до просто здивований Показати IP 28 Грудня 2017 21:52
Бро (вибачай за фамільярдність) - які здивування? Вже давно помітно, що "заступнииці" Арсенушкі підбираються по певним критеріям успіхів у євро- і інших "інтеграціях". Тут нічого дивного нема. Трохи звичайно "абідно", що доводиться цьому "патріоту" бл..єй оплачувати за рахунок бюджету. Але ж - всі знаємо, в якій країні живемо...
ПДР Показати IP 28 Грудня 2017 18:40
Акуди подівали рішал?????
дід Панас до ПДР Показати IP 28 Грудня 2017 23:14
Рішали нервово стоять у сторонці
чому Показати IP 28 Грудня 2017 18:40
Чомусь Олександр Євгенович невеселий стоїть....
Я до чому Показати IP 28 Грудня 2017 20:37
Чує що остані дні на посаді досижує
ЛЛЛ Показати IP 28 Грудня 2017 18:52
Ну нашим людям шо не зроби, все одно не те, по мойму, це крутяцький центр)
міф Показати IP 28 Грудня 2017 18:53
Що як ті папуги щебечите: при янику, при янику... а типу при Кучмі, Ющенку, Порошенко... ніхто не гребе? Ну-то звиняйте - при янику рівень життя українців вищим був!!!
Мисливець Показати IP 28 Грудня 2017 18:57
До поки будете "терпіти" цей безприділ... до того часу всіх вас будуть ставити
Діна Показати IP 28 Грудня 2017 19:20
Зробіть ще такий класний ЦНАП , бо там навіть машини нема де поставити, а тут реально класно, шо парковка, шо всередині
Луч Показати IP 28 Грудня 2017 22:34
Дядя мойша казав коли в домі розпусти падає відвідуваність міняти треба повій, а не ліжка місцями....
Як завжди Показати IP 28 Грудня 2017 23:32
Що можна сказати про оновлений сервісний центр. Як завжди недопрацювали: - приміщення для очікування ну дуже маленьке (якщо взяти попереднє місце то площа для людей майже не змінилася) у певні дні там ніде яблуку впасти....виставлять додаткові стільці у кожен куточок, люди стоять підпирають стіни. - приміщення всередині все біле, виникає думка, чисте, прозоре, цнотливе без корупції, але ж наші люди, як свині, руками поспираються на стіни, щоб вони ненароком не попадали, який вигляд буде за рік; - черги - загальний прогрес є але ну дуже повільно це робиться, тому, що для офромлення документів на транспорт є 6 робочих столів, за інформацією на табло видно, що з них всіх у середньому працює лише 2-3, інші - п"ють каву, говорять по телефону, по власних справах, створюють тим самим штучно чергу. Посадіть на всі 6 роб.місця людей і щоб було ще 2 чол для їх підміни і буде якісне і швидке обслуговування як у ЄС 15-20 хв, а не 2-3 год. - порчерговість дій - дуже незручно коли ти ставиш машину на стоянці перед центром, потім із документами йдеш до машини грієш її, заїзджаєш на територію до експертів, потім знову шукаєш собі місце на стоянці а потім йдеш у середину. Ось так робимо вигляд європейського сервісу.
Ольга Показати IP 28 Грудня 2017 23:55
Реєструвала у вівторок машину. Що вам люди сказати, як приїхала о 10 годині зранку, то виїхала з документами і номерними знаками о 17.40. Ви уявляєте проміжок часу, хоча якщо скласти всі процедури (столик,експерт,столик), то все зайняло до 30хв. Ось і сервіс, а головне гасло "Швидко". На фото є жіночка, яка нічого нікому не допомагала, а тільки сиділа на рецепшині і кидала незадоволено репліки в сторону людей. Не знаю як було донедавна, але зараз - це просто жах.
Луч Показати IP 29 Грудня 2017 06:24
Обкладинка нова, а підхід совковий це буде доти поки старі кадри не підуть. Це без варіантів
Sergi Показати IP 29 Грудня 2017 20:11
Реєстрував у вівторок зранку на 9год, забрав номера і техпаспорт в 10.30 ( може так скоро бо був одним з перших). Згоден що кадри треба міняти, бо добра половина колишніх залишилась.
5.45 Показати IP 29 Грудня 2017 22:49
На манеже все теже)))) Добавте фото автомобілів на яких ці "держслужбовці" прибули на нове робоче місце
alex Показати IP 5 Січня 2018 22:01
перерегістроція 5 годин постановка на облік 4 години30хв рішали непропали остались хабарі беруть експерти землі під ногами не чують грублять що ті що ті
alex Показати IP 5 Січня 2018 22:26
Сьогодні товариш получив техпаспорт на машину ,вийшла якась назвала фамілію кінула паспорта і пішла не глянула даже хто їх бере,стало ще хуже як було .
Автомобіліст Показати IP 5 Жовтня 2019 13:09
Сервіс повний 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus