USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Коли слова розходяться із ділом: ремонт асфальту у Володимирі-Волинському

17 Червня 2017 10:22
У Володимирі-Волинському міська влада започаткувала досить-таки оригінальну ідею: якщо громада виявить бажання не борсатися в болоті і не чекати, поки депутати виділять кошти на асфальтування вулиці, може шляхом співфінансування долучитися до створення комфорту там, де проживає. Однак є одна біда: іноді слова розходяться із ділом, повідомляє «Володимирмедіа».

У 2016 році мешканці вулиць Георгія Косинки та Олексієвського звернулися до міської влади із пропозицією: вони виготовляють проектно-кошторисну документацію власним коштом, а міський бюджет – виділяє кошти на асфальтування. Як кажуть, вдарили по руках.

Документацію виготовили, почали чекати ремонту доріг. Загуркотіла техніка на цих вулицях у березні, проте на півдороги знялася та десь зникла. Почекали жителі місяць та пішли до міської ради із питанням, коли ж завершиться ремонт. Їм обіцяли щомісяця, аж допоки жителям не увірвався терпець і вони завітали на засідання бюджетної комісії міської ради, яке відбулося 15 червня. Представники цих вулиць, а їх прибуло з десяток осіб, запитували, коли ж очікувати завершення ремонту? Тим більше, що читали інтерв’ю першого заступника міського голови Ярослава Матвійчука, в якому він повідомив, що ці дві вулиці заасфальтовані.

Коментуючи дану ситуацію, начальник управління житлово-комунального господарства та будівництва міськвиконкому Віктор Фіщук наголосив, що не розрахувалися із підрядчиком за ті роботи, що виконані, тому просити будівельників працювати у борг якось не випадає. Поряд з тим, взявши графік асфальтування вулиць міста, запевнив, що цьогоріч таки планується там завершення ремонту дорожнього полотна. А контролювати (лобіювати) дане питання Віктор Сергійович порадив доручити своєму депутату.

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук запевнив, що з боку міської влади докладеться максимум зусиль, і вулиці Косинки та Олексієвського першочергово асфальтуватимуть.

Люди якось із недовірою вийшли із залу. Бо походивши три місяці кабінетами чиновників, вони втратили отой запал, яким загорілися ще рік тому.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Петро Показати IP 17 Червня 2017 10:46
Брехня - це звичайний стан теперішньої влади, захищеної брехливим хЄрантом. Адже 54% вадінтур виявили бажання "жити по-Новому!" (насолоджуйтесь всі, ті хто обрали й ті хто Не обирали(вонивсіоднакові), дали отримати орден Охєдовському.
Матвейчук Показати IP 17 Червня 2017 15:25
А ви нам. брехунам, повірили.....Ми спочатку зробимо вулиці прибліжонним і члєнам БПП. а потім вам)))

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus