USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Ігор Поліщук пояснив, чому звільнив окремих керівників підприємств

17 Червня 2017 16:30
Двох керівників найбільших комунальних підприємств Луцька звільнили, ще двоє - під питанням. Така ситуація склалася, пояснює виконувач повноважень Луцького міського голови Ігор Поліщук, через фінансові зловживання, що суперечить принципам роботи нової команди.

Про це Ігор Поліщук сказав під час ефіру на телеканалі «Аверс» у програмі «Пряма мова» 15-го червня.

Так, у гостя студії телеведучий запитав, чому виконувач повноважень Луцького міського голови звільнив керівників комунальних підприємств, які мають багаторічний досвід роботи і яким довіряла попередня влада.

На це Ігор Поліщук відповів, що в кадровому питанні він керується двома принципами: професіоналізм особистості та її моральні якості. Якщо людина не підходить під один із цих критеріїв, пояснює Ігор Поліщук, то з таким керівником прощаються.

«Про це свідчить те, що на сьогодні немає жодних масових звільнень. Лише звільнили керівника КП «Луцьксвітло», колишнього начальника департаменту ЖКГ Івана Кубіцького, до якого було дуже багато питань стосовно фінансової дисципліни. Також звільнений директор комунального підприємства «Парки та сквери» Анатолій Трикуш, адже до його роботи теж було багато зауважень. Як наслідок його діяльності, зокрема, сьогодні на підприємстві є заборгованість близько мільйона гривень. Також в процесі звільнення керівник Луцького підприємства електротранспорту через скандальний тендер по валідаторах. Окрім цього на підприємстві він створив якийсь авторитарний режим, де незаконно звільняють людей, зокрема водія Андрія Черчика, якого суд поновив на посаді. Також є питання щодо стратегічного розвитку підприємства», - пояснив Ігор Поліщук.

А щодо керівника КП «Луцькводоканал», то виконувач повноважень міського голови повідомив, що зараз триває слідство у кримінальному провадженні про службове підроблення та розтрату державного майна в особливо великих розмірах шляхом зловживання службовим становищем. Тому про його подальше керівництво на підприємстві, розповів Ігор Поліщук, можна буде говорити після завершення суду.

Також він зауважив, що до комунальних підприємств міста має великий бізнесовий інтерес група компаній «Континіум», зокрема, котельня на Карбишева є їхньою власністю й отримує з міської казни мільйони гривень за оренду.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Анонім Показати IP 17 Червня 2017 16:39
а не простіше побудувати нову котельню ?
Простіше Показати IP 17 Червня 2017 18:15
Щоб ці ублюдки сплатили пайову участь на кілька мільйонів за Там-Там і Порт і збудували підземний переход
Стас Показати IP 18 Червня 2017 13:49
А Соломко коли звільниш?
27 Показати IP 18 Червня 2017 20:09
цікаво, щоб звільнити корчука, треба чекати рішення суду. а всіх інших, що вже звільнили - і суду не треба - достатньо в.о.мера сказати що "є фінансові зловживання". Такі гучні слова мають супроводжуватись судовими позовами, ні?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus