USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Коли у першокурсників в Україні розпочнеться навчальний рік

23 Червня 2020 16:24
Вступну кампанію до ВНЗ цього року перенесли: вона розпочнеться першого серпня, а вже 15-17 вересня для першокурсників розпочнеться навчальний рік.

Про це повідомляє 112.ua.

«Вступна кампанія розпочнеться з 1 серпня з реєстрації в електронних кабінетах. Прийом заяв триває з 13 до 22 серпня, до 16 серпня – для тих, хто складає вступні іспити замість ЗНО. Подача документів для зарахування на бюджет закінчиться 31 серпня о 6:00. Зарахування вступників на бюджет – до 5 вересня. З 15-17 вересня починаємо навчальний рік для першого курсу», - повідомила міністерка освіти і науки Любомира Мандзій.

Вона також розповіла, що в МОН розглядали два варіанти проведення ЗНО. Перший: 25 червня - 17 липня. Тоді вступна кампанія розпочинається 1 вересня. Якби ЗНО відбулося в серпні, вступна кампанія завершилась б у жовтні.

Любомира Мандзій також переконана, що кількість абітурієнтів цього року не зменшиться і зазначила, що в країні підготовано достатньо бюджетних місць.

Раніше повідомлялося, що Верховна Рада дозволила скасувати атестацію школярів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus