USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

Коли в Луцьку закінчаться новорічно-різдвяні святкування

22 Січня 2019 11:39
У новорічно-різдвяний період заклади культури міста провели більше 300 заходів, участь у яких взяли 400 виконавців, зокрема більше 50 дитячих колективів. Святкові заходи завершаться 26 січня Всеукраїнським фестивалем-конкурсом спортивного бального танцю «Різдвяні зірочки».

Про це йшлося 22 січня під час оперативної наради в Луцькій міській раді.

Директорка департаменту культури міста Тетяна Гнатів розповіла, що програма заходів формувалася під осіб різного віку, однак особливу увагу зробили на дітей і молодь. Саме тому заходи розпочалися в бібліотечних закладах, де діяли творчі майстерні, відбувалися майстер-класи, зустрічі з фольклористами тощо.

Своєю чергою, у громадському просторі святкові заходи розпочалися 18 грудня, зокрема із засвічення ялинок у мікрорайонах міста, та продовжилися традиційними акціями, наприклад «Миколай пам’ятає про всіх», засвіченням головного ялинкового тріо в центрі Луцька, арт-інсталяції «Зимова казка» та інших об’єктів, розміщених на вулиці Лесі Українки та проспекті Волі.

Також у місті відбулися численні фестивалі, наприклад «Різдво в Луцьку!», «Різдвяні піснеспіви» тощо.

«Організація заходів у громадському просторі потребує чималих зусиль», – акцентувала Тетяна Гнатів і подякувала усім, хто сприяв у їх проведенні.

Виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт підкреслив, що святкування в Луцьку пройшли на належному рівні, й закликав уже готуватися до наступного новорічно-різдвяного періоду.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Авель Показати IP 22 Січня 2019 11:51
Що що, а святкувати ми любимо. І то півтора місяця гулянь за гроші платників податків. Хліба і видовищ.
Навуходоносор Показати IP 22 Січня 2019 12:28
У нас одни праздники плавно перетекают в следующие, и так круглый год! Только один факт: в Южной Корее второй выходной день люди получили только на 31-й год независимости! И до сих пор в законодательстве прописан ежегодный отпуск для работника в 5 дней! И берут его полным меньше половины народу, в основном идут в отпуск на 2-3 дня. Больше - считается не совсем этичным такое поведение. А теперь сравните: где мы и где Южная Корея?!
Ноунейм до Навуходоносор Показати IP 22 Січня 2019 15:25
Круто, пахать всю жизнь як проклятий, 2-3 дня отпуска... Можеш в нас так почати, покажи прімєр.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus