USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Коли в Луцьку запрацюють фонтани

25 Квітня 2018 12:37
На утримання п’яти луцьких фонтанів департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради цього року витратить 399,899 тисячі гривень.

Йдеться про три фонтани на проспекті Волі, один – на вулиці Лесі Українки і ще один – на проспекті Президента Грушевського, а також про роботу насосної станції в парку культури та відпочинку імені Лесі Українки.

Відповідні договори про постачання електроенергії для роботи фонтанів і про утримання їх у належному стані департамент ЖКГ підписав із КП «Луцькводоканал» 24 квітня. Так, на електроенергію, використану для роботи фонтанів, місто спрямує 200 тисяч гривень, а ще 199,899 тисячі гривень – на утримання їх у належному стані.

Цього року луцькі фонтани працюватимуть протягом 66 днів. Передбачено, що їх вмикатимуть лише в сприятливі за погодними умовами дні.

Як повідомив Інформаційному агентству Волинські Новини директор департаменту ЖКГ міськради Юрій Крась, зараз тривають підготовчі роботи та перевірки перед запуском фонтанів.

«Плануємо, що фонтани запрацюють на 1 травня, але не виключаємо, що їх вдасться запустити вже в цю суботу-неділю (28–29 квітня, – ВН)», – зазначив Юрій Крась.

Він додав, що, як і зазвичай, фонтани працюватимуть на вихідних (по суботах і неділях) та у святкові дні.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus