USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Коли в Україні закінчиться опалювальний сезон

16 Березня 2019 08:00
Зазвичай, припинення опалювального сезону припадає на період першої половини квітня. За умови, якщо середньодобова температура упродовж трьох днів не опускається нижче, аніж 8 градусів.

Рішення про початок та закінчення опалювального сезону приймається на рівні міської ради. Варто врахувати, що у 2018 році опалювальний сезон в Україні, інформує 24 канал.

Рішення ж про тимчасове припинення подачі тепла можуть прийняти, виходячи з кліматичних умов згідно з правилами технічної експлуатації та іншими нормативними документами.

Якщо міська рада прийняла рішення призупинити опалювальний сезон, то про це органи влади мають повідомити населення через ЗМІ, а також надіслати відповідне письмове повідомлення.

Опалювальний сезон коригується відповідно до змін у кліматі. У 2017-2018 році він тривав із 15 жовтня до 15 квітня.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus