USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Коли двоє сваряться – губернатор Волині мовчить

11 Лютого 2009 11:25
Жителі Маяківської сільської ради Луцького району просили сприяння у вирішенні своїх проблем під час особистого прийому голови Волинської ОДА Миколи Романюка 10 лютого, – інформує репортер «Волинських Новин».
 
Жителька села Буків Маяківської сільської ради Луцького району Віра Пучик із двома своїми односельчанками просила у волинського губернатора посприяти у приватизації земельної ділянки під будівництво її дітям. За словами пані Пучик, вона – мати-героїня, виховала 13 дітей. Селянка бідкається: «Де дівається земля моєї мами?» Адже земельна ділянка, за твердженням Віри Пучик, перейшла їй у спадок від матері. Дітям скаржниці ніде будуватися.
 
Проте цікаво, що по цьому питанню більшість часу зайняв не діалог між Миколою Романюком і Вірою Пучик, а словесні перепалки між останньою та Маяківським сільським головою Ігорем Ярмольським. Мати-героїня нарікала на дії пана Ярмольського. Він, за словами пані Пучик, казав, що вона хай звертається «навіть в ООН», проте навіть це їй не допоможе. Проте сільський голова такі свої слова заперечив. Також Ігор Ярмольський стверджує, що він не відповідальний за рішення колегіального органу – сесії сільської ради. Практично весь час сварки між жителькою Букова і паном Ярмольським Микола Романюк мовчав.
 
Врешті, після цього губернатор з’ясував, що, згідно з рішенням сільської ради, Вірі Пучик справді надали у приватну власність земельну ділянку. Проте вона стверджує, що її в натурі не отримала. Пан Романюк доручив з’ясувати ситуацію щодо цього питання.
 
Окрім цього, до голови ОДА звернулися кілька депутатів Маяківської сільської ради. Вони просили допомогти в облаштуванні додаткових зупинок на вимогу на території сільради, а також посприяти у встановленні освітлення на дорозі Ковель – Луцьк. Микола Романюк запропонував обранцям громади «писати проекти», що співфінансуються Європейським Союзом, Організацією Об’єднаних Націй тощо. «Ви депутати сільської ради? То вирішуйте...» – зазначив губернатор.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Мауглі Показати IP 11 Лютого 2009 14:39
Якщо Романюк нічого не може вирішити і радить писати в ЄС та ООН,тоді наступний прийом громадян у Луцькому районі проводитимуть Генеральний секретар ООН Пан Гі Мун і Президент головуючої в ЄС Франції Ніколя Саркозі.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus