USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Колишнього директора волинського училища покарають за махінації з землею

3 Квітня 2014 08:26
За втручання прокуратури Колківському вищому професійному училищу повернули незаконно відчужену землю. Про це повідомили у прес-службі прокуратури області.

Прокуратура Маневицького району проведена перевірку додержання вимог Земельного кодексу України при розпорядженні земельними ділянками.

Встановлено, що колишній директор Колківського вищого професійного училища, зловживаючи владою, упродовж 2010 – 2011 років незаконно відчужив дві належні навчальному закладу земельні ділянки площею 5 гектарів та 0,12 гектара, чим завдав державі збитків на суму понад 184 тисячі гривень.

Відомості про це було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 та частиною 2 статті 364 Кримінального кодексу України.

Під час досудового розслідування директор училища повністю визнав свою вину у вчиненому кримінальному правопорушенні.

Збитки, завдані державі, наразі відшкодовані. Землю повернуто Колківському ВПУ.

Відтак між прокурором та освітянином укладено угоду про визнання винуватості, згідно якої директору училища визначено покарання у виді 3 років позбавлення волі зі встановленням дворічного іспитового терміну. Окрім того, він муситиме сплатити штраф у розмірі 8 500 тисяч гривень.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
папа Показати IP 3 Квітня 2014 08:51
Чому на фото Віталій Володимирович у формі "Металурга" із Запоріжжя?
Маневичанин Показати IP 3 Квітня 2014 09:25
на скільки мені відомо, то будь-якої заслуги, у виявленні цього злочину, прокуратури немає. треба завдячувати міліції та місцевому сбу.
доблесній прокуратур Показати IP 3 Квітня 2014 09:56
це такий принцип діяльності прокуратури прикриватись чужими результатами і показувати наскільки вони вміють працювати. знаю, що ця справа тягнеться давно, а прокуратура проснулась лише зараз, хоча мала втрутитись давно

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus