USD 39.70 40.00
  • USD 39.70 40.00
  • EUR 39.75 40.05
  • PLN 9.76 9.92

Незаконне заволодіння ділянками вартістю 5,5 млн: на Волині викрили злочинну схему

16 Травня 2023 16:18
Викрили групу осіб, які займались рейдерським захопленням земельних ділянок на Волині. Зловмисники залучили до своєї злочинної діяльності місцевого державного реєстратора. Аферисти систематично вносили неправдиві відомості в державні бази даних та змінювали власників земельних ділянок без належного пакету документів та необхідних перевірок.

Як повідомили у прокуратурі Волині, реєстратору однієї з сільських рад Луцького району вже повідомлено про підозру у неодноразовій несанкціонованій зміні інформації, яка оброблюється в автоматизованій системі, а також у зловживанні повноваженнями особою, яка надає публічні послуги.

За даними слідства, чиновниця здійснила безпідставну державну реєстрацію за громадянином права власності на 5 земельних ділянок, внісши неправдиві відомості в державні бази даних.

Таким чином було незаконно привласнено земельні ділянки комунальної та приватної форм власності загальною площею 5,4 га вартістю майже 5,5 мільйона гривень.

Вирішується питання про обрання підозрюваній запобіжного заходу та про накладення арешту на її май

Триває досудове розслідування, вирішується питання про повідомлення про підозру іншим учасникам злочинної схеми, а також встановлюють усіх причетних до протиправної діяльності.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Ау Показати IP 16 Травня 2023 18:21
То хто ?
Оса Показати IP 16 Травня 2023 21:05
Починати завжди потрібно із землевпорядника та сільського голови

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus