USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.50 40.00
  • PLN 9.70 9.86

Команда КВН-ЮІР «Копи» з Волині здобула перемогу в Одесі

14 Вересня 2016 08:16
Команда КВН-ЮІР "Копи" з Камінь-Каширської школи-гімназії посіла І місце на конкурсі шкільних команд КВН юних інспекторів руху на всеукраїнському зльоті ЮІР в Одесі, розділивши лідерство із командою з Чернівецької області.

11 вересня в Українському дитячому центрі «Молода гвардія» в Одесі відбувся щорічний зліт юних інспекторів руху (ЮІР), у рамках якого кращі шкільні команди змагалися у КВН ЮІР.

За першість у фінальному турнірі КВН ЮІР у концертному залі «Молодої гвардії» змагалися три команди: львівська команда “Форсаж”, чернівецька “Стоп-кадр” та волинська команда “Копи”. Впродовж змагання учасники ділилися з глядачами своїми дотепними оцінками низької культури водіїв, якості доріг та жартували про можливі ситуації на дорогах, що виникають через невігластво учасників дорожнього руху.

«Хто порушує правила дорожнього руху – ризикує залишитися й без прав, й без руху!», - жартували школярі з команди «Форсаж» зі Львівської області.

Але львів'ян обійшли суперники – одночасно до І місця дісталися команда «Стоп-кадр» з містечка Берегомет Чернівецької області та волинські «Копи». Учні Камінь-Каширської школи I-III ступенів-гімназії №2 влучно висміювали безкультур’я водіїв, перекладали правила дорожнього руху на популярні пісні, показували лаконічні веселі мініатюри про поведінку дітей на дорозі. Журі показувало високі оцінки, а зал вибухав сміхом.

“Перемога дісталася нам нелегкою ціною, - розповіла керівник команди «Копи» Тетяна Митчик. – Ми давно йшли до перемоги, адже «Копи» - чемпіони області ЮІР з 2007 року, а взагалі ми граємо в КВН ЮІР з 2001 року. Займали друге місце, третє, але першого ще не було. Діти приходили з репетиції і буквально падали. Так що ми знаємо, що грати в КВН ЮІР - титанічна праця, але ж маємо результат!».

«Перемогти допомогло передусім бажання грати в КВН, - пишається вихованцями музичний керівник Оксана Артемук. - Бажання, впевненість у своїх силах та наполеглива праця над собою – наш рецепт успіху. Це дуже титанічна праця. Діти приходили з репетиції і буквально падали. А репетиції були щодня, навіть у неділю».

Серед усіх представлених на змаганні команд, волиняни вирізнилися оригінальністю та кмітливістю, що допомогло їм здобути кубок переможця від організаторів та подяки від давнього партнера ЮІР Групи компаній “Фокстрот”.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus