USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Лучани перемогли на міжнародному фестивалі

3 Липня 2014 21:50
Команда КВН з Луцька здобула перемогу на міжнародному фестивалі гумору. Про це йдеться на офіційному сайті чернігівської відкритої ліги КВН.

Так, 29 червня у Чернігові, вдесяте відбувся щорічний міжнародний фестиваль гумору "Хрущ - 2014". Між собою у конкурсах "розминка" та "фрістайл" змагалися команди з Гомеля (Білорусія), Чернігова, Києва та інших міст України.

Журі традиційно не ставило оцінок, а прийняло колегіальне підсумкове рішення, за результатом якого перше місце здобула команда "Замок Любарта" з Луцька.

Хлопці, зауважимо, виступають за підтримки фонду "Благодійний фонд Ігоря Палиці - Новий Луцьк".



Друге місце між собою розділили команди «Кляк» (Гомель, Білорусія) і «АГА» (Київ).


Третє місце здобула «Збірна друзів» (Річмонд, Чернігівська область).


Четвертою була команда «Торгово-розважальний комплекс неповноцінності» (Прилуки - Чернігів - Київ - Дубно)


Поки члени журі приймали остаточне рішення, для глядачів у форматі stand-up виступив Максим Романовський з Гомеля.


Нагадаємо, команда з Луцька "Замок Любарта" презентуватиме Волинь у Вищій українській лізі КВН вже з осені, стала чемпіоном Першої української ліги КВН у 2013 році, взяла срібло у фіналі Подільської ліги КВН та смішила коміків на телеканалі 1+1 в передачі "Розсміши коміка". І це - далеко не всі здобутки харизматичних хлопців з Луцька.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus