USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Команда «Замок Любарта» знялася в новому сезоні «Країни У»

5 Вересня 2017 19:00
Луцькі гумористи з команди «Замок Любарта» та їхні Червоні Пузички «прописалися» в новому сезоні українського телевізійного скетчкому «Країна У». Локація «Волинь» буде присутньою в усіх нових серіях шоу.

Показ нового сезону «Країни У», який складатиметься із 20 випусків, стартував 4 вересня на телеканалі ТЕТ.

Нагадаємо, що хлопці із «Замку Любарта» долучилися до зйомок «Країни У» і минулого року, але тоді лучани «засвітилися» лише в шести серіях сезону, натомість цього року гумористи знялися в усіх 20 випусках телевізійного проекту від студії «Квартал-95».

Як розповів Інформаційному агентству Волинські Новини капітан команди «Замок Любарта» Назар Пащук, у новому сезоні «Країна У» суттєво оновилася й із постійних локацій проекту залишилися лише дві – це Київ та Сімферополь.

Волинський сюжет, своєю чергою, основується навколо подій, що відбувається в селі Червоні Пузички, де сільським головою є не дуже чистий на руку, проте харизматичний Михайло Іванович Пастушак (Михайло Денисов), якому протидіє Дімка Опозиція (Дмитро Веремчук). У перших серіях, наприклад, «прєдсєдатєль» прикидується перед телевізійниками, які завітали до Пузичок, бідним і нещасним, аби сільській раді виділили побільше коштів. Невдовзі ж гроші у голови викрадають, щоби роздати їх нужденним сільським мешканцям.

Окрім того, як відзначив Назар Пащук, команда «Замок Любарта» підготувала для своїх шанувальників «дуже багато цікавих і різнопланових експериментів».

Отож, перші два випуски «Країни У» вже вийшли на телевізійні екрани (їх можна переглянути в мережі), а наступні транслюватимуться на телеканалі ТЕТ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus