USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Визначили чемпіона Волині з футзалу серед дітей: хто став переможцем. Фото

3 Квітня 2023 09:10
Сезон дитячого чемпіонату Волинської області з футзалу підходить до завершення. У розіграші під егідою Асоціації футзалу Волині беруть участь 86 команд, які змагаються в п’яти вікових категоріях. У неділю, 2 квітня, наймолодші футзалісти із категорії U-7 визначили переможця.

До організації дитячого чемпіонату долучився Фонд Ігоря Палиці «Тільки разом», який забезпечив спортсменів призами та солодощами.

Упродовж п’яти місяців вісім колективів змагалися у форматі групового турніру, граючи кожен із кожним по два рази. У підсумку бронзові нагороди здобули футзалісти команди «Derby», які набрали 28 очок. Срібним призером із 37-ми очковим активом стала «Олімпія». А звання чемпіона області серед семирічних виборола луцька команда «Respeсt». Підопічні Андрія Тучкевича протягом сезону не знали гіркоти поразок: 12 перемог та 2 нічиї. Втім, хлопці випередили віцечемпіонів усього на одне очко.
Голова комітету дитячого футзалу АФВ Дмитро Піддубний під час нагородження привітав команди з успішним завершенням сезону.

«Бажаю всім хороших спортивних результатів у подальшому. Продовжуйте займатися улюбленою справою, щоб дарувати позитивні емоції собі та своїм рідним», – звернувся до учасників Дмитро Піддубний.
Голова правління Фонду Ігоря Палиці «Тільки разом» Катерина Шкльода подякувала юним учасникам за те, що вже змалку займаються спортом. Також вона закликала оплесками вшанувати українських військових, завдяки яким є можливість проводити подібні змагання.

«Футбол – це дуже престижний вид спорту. Бажаю кожному з вас досягти високих результатів, аби Україна була представлена гідними спортсменами», – сказала очільниця Фонду дітям.
Усі команди отримали пам’ятні медалі та кубки. Крім того, жодна дитина не залишилася без солодкого подарунку. Окремо організатори виділили кращих учасників турніру.

Кращий голкіпер – Дмитро Максимчук (Respeсt)

Кращий захисник – Артем Босий (Derby)

Кращий бомбардир – Дмитро Шикута (Respeсt)

Кращий гравець – Лука Пилипюк (Олімпія)

Кращий тренер – Андрій Тучкевич (Respeсt)
Також нагороди отримали кращі гравці в складі кожного клубу. Ними стали Дмитро Рубцов (Derby), Софія Шидловська (Юніор-Мідас-Амазонка), Олександр Бондаренко (Лаккі Тім), Матвій Марчук (Любарт), Юлія Хомич (Олімпія-2), Марк Суслик (Respeсt) та Ілля Пащук (Олімпія).
«Дуже приємно нагороджувати наймолодших учасників і спостерігати як вони змагаються, адже в них найщиріші емоції. Вони вже розуміють, що перемога дається не легкою ціною, а її треба виборювати на спортивному майданчику. Водночас вони зрозуміють, що будь-яку перемогу, навіть ту, що зараз здобуває наша країна, теж потрібно виборювати, докладаючи чимало зусиль і часу», – підсумувала Катерина Шкльода.

Дмитро КЛИМЧУК
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus