USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Комендантську годину на Волині ніхто не відміняв: патрульні спіймали вночі водійку без прав

13 Червня 2022 18:36
Волинські правоохоронці продовжують затримувати громадян, які порушують комендантську годину.

В Управлінні патрульної поліції Волинської області нагадують громадянам, що комендантська година на Волині діє з 23:00 до 05:00.

Проте навіть у нічний час поліцейські виявляють порушників, перевіряючи їх і транспортні засоби. А в разі виявлення підозрілих осіб передають їх до інших компетентних органів. У разі фіксування порушення складають на порушника адміністративні матеріали.

В ніч на 13 червня за порушення комендантської години патрульні зупинили Mercedes-Benz Vito. Під час перевірки документів у 35-річної керманички, виявилося, що вона не має права керування таким транспортним засобом, оскільки ніколи не отримувала посвідчення водія відповідної категорії.

На громадянку склали адміністративний матеріал за ч. 2 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) КУпАП.

Також кермувальницю відсторонили від керування та провели профілактичну бесіду щодо недопущення здійснення правопорушень надалі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus