USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Комітет виборців України займеться ЗНО та адміністративними судами

1 Травня 2009 17:00
Довіру волинян до зовнішнього незалежного оцінювання стимулюватимуть шляхом спостереження за цим процесом. Про це детальніше під час прес-конференції розповів голова правління Волинського відділення Комітету виборців України Юрій Кресак, – повідомляє 30 квітня репортер «Волинських Новин».
За словами Юрія Кресака, КВУ розробив проект загальнонаціональної кампанії спостереження за ЗНО якості знань випускників. У рамках його реалізації на Волині, спостереження вестимуть на 40% пунктів тестування. Наразі вже зареєстровано 41 особу, яка слідкуватиме, за прозорістю та чесністю цього процесу. «Це стимулюватиме довіру громадськості до ЗНО», – вважає пан Кресак.
Також голова Волинського КВУ розповів про проект громадської просвіти механізмів та принципів функціонування в Україні інституту Адміністративного судочинства. «Люди не оскаржують дії високопосадовців цивільним шляхом у судах», – зауважив Юрій Кресак. Тому метою проекту є впровадження практик захисту громадянами своїх прав використовуючи інститут адміністративного судочинства.
У рамках програми працюватимуть пересувні просвітницькі центри, що надаватимуть консультації та розповсюджуватимуть проспекти із необхідною інформацією. Особлива увага зосереджуватиметься на роботі з громадянами в приміщеннях судів та адміністративних установ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus