USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Компанія Pfizer показала таблетки від коронавірусу: ефективність 89%

5 Листопада 2021 18:36
Американська компанія Pfizer заявила, що розроблені нею експериментальні таблетки для лікування коронавірусу, знижують ризик госпіталізації або смерті на 89% у вразливих дорослих пацієнтів.

Компанія у п'ятницю представила результати клінічних випробувань, повідомляє «Європейська правда» із посиланням на ВВС.

Препарат «Паксловід» призначений для застосування незабаром після появи симптомів у людей із високим ризиком важкого захворювання.

Pfizer заявила, що достроково припинила випробування, оскільки початкові результати були настільки позитивними.

Препарат Pfizer, відомий як інгібітор протеази, призначений для блокування ферменту, необхідного вірусу для розмноження. Приймають по три таблетки двічі на день протягом п’яти днів.

Pfizer повідомила, що планує подати результати проміжних випробувань своєї таблетки регулятору з лікарських засобів США в рамках програми для екстреного використання.

Голова і виконавчий директор компанії Альберт Бурла сказав, що таблетки мають «потенціал врятувати життя пацієнтів, зменшити тяжкість інфекцій та ліквідувати до 9 з 10 госпіталізацій».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Скептиккиня Показати IP 5 Листопада 2021 18:51
То нехай і pfaють собі в zero.
це уже к...ць ото пр Показати IP 5 Листопада 2021 19:02
Pfizer заявила, що достроково припинила випробування, оскільки початкові результати були настільки позитивними.
Анонім до це уже к...ць ото пр Показати IP 5 Листопада 2021 20:00
Оскільки вже англійці викинули на ринок свій варіант плацебо від ковіду , то треба поспішити, а то весь куш дістанеться першим.
B-2 Показати IP 5 Листопада 2021 23:09
Постає логічне запитання: навіщо створювати цей дурнуватий ажіотаж навколо вакцинації їхньою вакциною, яка на відміну від вказаних пігулок, не пройшла повноцінних випробувань?
Карл Маркс і я Показати IP 6 Листопада 2021 06:54
Капітал боїться відсутності прибутку або занадто маленькою прибутку, як природа боїться порожнечі. Але раз є в наявності достатня прибуток, капітал стає сміливим. Забезпечте 10 відсотків, і капітал згоден на всяке застосування, при 20 відсотках він стає жвавим, при 50 відсотках позитивно готовий зламати собі голову, при 100 відсотках він нехтує всіма людськими законами, при 300 відсотках немає такого злочину, на який він не ризикнув би, хоча б під страхом шибениці. Якщо шум і лайка приносять прибуток, капітал стане сприяти тому і іншому.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus