USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Компанію Ахметова зобов'язали доплатити $760 млн за «Укртелеком»

11 Січня 2018 16:56
Суд Лондона зобов'язав групу компаній SCM, що належать Рінату Ахметову, доплатити $760 млн за Укртелеком.

Водночас суд відхилив зустрічні претензії SCM про розірвання договору про покупку телекомунікаційного оператора, пише Gazeta.ua з посиланням на LIGA.net.

Представники компанії наголосили, що SCM вже подала апеляцію на відповідне рішення Лондонського суду. Розглядатиметься вона цього року.

Нідерландський суд ухвалив рішення «заморозити» активи українського олігарха Ріната Ахметова, розміщені на території країни. Відповідне рішення ухвалив суд 5 січня в рамках виконання рішення Кіпрського окружного суду, згідно з яким були «заморожені» активи власника групи ЅСМ Ріната Ахметова на суму $820 млн у справі Укртелекому.

Нагадаємо, 9 січня окружний суд Нікосії(Кіпр) заборонив Ахметову витрачати на свої потреби більше, ніж 20 тисяч євро в місяць
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus